Peki my life mı? yoksa premio mu ?

globetroter

Saygın Üye
canlar premio da dijital klima esp yan hava yastığı deri kaplı direksiyon var. my life da premio da olmayan blue me tom tom paketi var. my life standartlarıda fenadeğil. sizce hangisi. my life da hız sabitleme standart premio da paketle geliyor...

canlar premio da dijital klima esp yan hava yastığı deri kaplı direksiyon var. my life da premio da olmayan blue me tom tom paketi var. my life standartlarıda fenadeğil. sizce hangisi. my life da hız sabitleme standart premio da paketle geliyor...
fiyatlar ?

esp önemli bence my life bile alsan esp li al.

bence premio çünkü premio doblonun en fulü blu me yi paket halinde alabilirsiniz ayrıca aldığınız fiyatlar çok uygun benim gibi ful hastası iseniz bence fullden premiodan şaşmayın

mylife donanımıda fena değil ama premionun çok artıısı var

peşin mi kampanyalı mı ?
Bence bu devasa kütleye esp şart. Otomatik klima da çok kullanışlı. 2000 Tl varsa eğer premio derim.

şuan satışlar dipte bu fiyat ve kampanyalar o yüzden. piyasa az birşey hareketlenirse fiyatlar hemen tavan yapar. caddy combi comfortlinel 48.000 tl olmuş. aynı ayarda premio ise fazlası var eksiği yok 39.000 tl.

sene başından beri 4000-5000 tl zam geldi zaten. bizim arkadaş geçen sene 105 premio yu 35.000 e almıştı.

evet bu ara iyi kampanya var

yeni doblo varken caddyi kapıya sokmam heleki o rakkamlara değmez

bence premio daha iyi gibi *tup*

bende aldım premio ama daha kullanmak nasip olmadı bende alınmışken en dolusunu almadan yanayım

zaten şuan doblonun en full modeli

araçların ilk alırken ki donanımları fabrika montajı olduğu için fiyat farkı minumum düzeyde oluyor. sonradan ekstra bir şey taktırmaya git dünyanın parası tutar. almışken fulü olsun değilmi...🙂

ben hep derim sıfır baz donanım olacağına 1 2 yaşında full modeli olsun bence

araçların ilk alırken ki donanımları fabrika montajı olduğu için fiyat farkı minumum düzeyde oluyor. sonradan ekstra bir şey taktırmaya git dünyanın parası tutar. almışken fulü olsun değilmi...🙂
aynen.. *tup*

Back