PASLANMA VE ÇÜRÜMEYE KARŞI OTOMOBİLİNİZİN BAKIMI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mus55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mus55

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Doblo
Adı
MUSTAFA
Kan Grubu
0 +
Meslek
Mobilya
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2015
Renk
Koyu gri
PASLANMA VE ÇÜRÜMEYE KARŞI OTOMOBİLİNİZİN BAKIMI

Atmosferden gelen atıklar, çamur, tuz vb durumlarda aracınızda oluşan pas araçlara zarar veren en önemli unsurlardan biridir. Araçların dış yüzeyleri boya ile bir nebze korunsada açık olarak duran metaller paslanma riski ile karşı karşıyadır. Kaput, bagaj, kapı içleri, yürüyen aksam gibi yerlerde karşınıza çıkabilecek paslanma sorunu rutubet, toz, toprak gibi etkenlerle baş göstermektedir.

Üretici firmalar genellikle çevre kirlilikleri, çamur, atmosferik atıklar gibi sebeplerle oluşan paslanmaları garanti kapsamı dışında tutmaktadır. Paslanmaya karşı yapabileceğiniz ilk müdahele aracınız yeniyken araç bakım merkezlerinin uyguladığı Pas Önleme Sistemlerini aracınıza uygulatmaktır.Aracın taban sacının yalıtımı sık sık kontrol edilmelidir, yalıtım kabarmışsa paslanma tehlikesi baş göstermiş demektir.

coştun coştun bu akşam sen...paylaşım için teşekkürler

paylaşım için teşekkürler

rica ederim.görevimiz.

hadiiiiiii beeeeee😀*haho*

SLM. ARKADAŞLAR , SAMSUN TEMSİLCİMİZ MUSTAFA BEY ,BİZ SOHBETDE DOLAŞIRKEN .O DOBLOLAR İÇİN NELER YAPABİLİRİZ NASIL ÖMRÜNÜ UZATABİLİRİZ DİYE KAYNAK ARAŞTIRIYOR VE SİTEYE YÜKLÜYOR.ELİNE VE BEYNİNE SAĞLIK MUSTAFA BEY. SLM .MEVLÜT AMCA.*clap**comfort**bye*

SLM. ARKADAŞLAR , SAMSUN TEMSİLCİMİZ MUSTAFA BEY ,BİZ SOHBETDE DOLAŞIRKEN .O DOBLOLAR İÇİN NELER YAPABİLİRİZ NASIL ÖMRÜNÜ UZATABİLİRİZ DİYE KAYNAK ARAŞTIRIYOR VE SİTEYE YÜKLÜYOR.ELİNE VE BEYNİNE SAĞLIK MUSTAFA BEY. SLM .MEVLÜT AMCA.*clap**comfort**bye*

ALLAH razı olsun mevlüt amca.

abi vallahi ben dobloya her ay boya koruma ve parlatma teflon cila uyguluyorum çamurluk içlerine kadar yıkarım kapı araları hatta motorun içindeki boyalı ve saç neresi var ise şasi bağlantısı dahil temizleyip cilalıyorum d1 doblyoda aynı şekilde bakıyordum 6 yaşında 95 binde idi sıfırından harbiden farksızdı boyası ilk günkü gibi parlıyordu yani arabaya bakarsan araba tertemiz kalıyor tabi çürümeside gecikir hatta belli aralıklar ile tavandaki lastikleri çıkarıp cama kadar olan su kanallarını bile temizlerim doblomun sağlığı için

abi vallahi ben dobloya her ay boya koruma ve parlatma teflon cila uyguluyorum çamurluk içlerine kadar yıkarım kapı araları hatta motorun içindeki boyalı ve saç neresi var ise şasi bağlantısı dahil temizleyip cilalıyorum d1 doblyoda aynı şekilde bakıyordum 6 yaşında 95 binde idi sıfırından harbiden farksızdı boyası ilk günkü gibi parlıyordu yani arabaya bakarsan araba tertemiz kalıyor tabi çürümeside gecikir hatta belli aralıklar ile tavandaki lastikleri çıkarıp cama kadar olan su kanallarını bile temizlerim doblomun sağlığı için

*tup**tup**tup**tup*

Back