Partikül iptali

kapali-uye

Aktif Üye
Aracım Yok
Adı
irfan artan
Kan Grubu
0 -
Aracınız
Aracım Yok

Fiat Connect Kampanyası
Herkese iyi geceler arkadaşlar dobloyu yeni kullanmaya başladım o yüzden biraz fazla soru sordum şimdiden herkesten özür dilerim 2016 model 1.3 90 beygir Doblo aldım partikül filtresini iptal etmeyi düşünüyorum ancak önceden sizin bilginize başvurmak istedim partikülü iptal edersem araca herhangi bir zararı olurmu ve muayeneden geçermi şimdiden herkese teşekkür ederim

kaç km de kaç tl ye aldınız aracınızı
hayırlı olsun

Teşekkür ederim Allah razı olsun 180 binde 520 bine aldım

3 parça boya sol ön çamurluk değişen ben değişene boyaya önem vermiyorum motor mekanik düzgün olsun şase direk ve podyeler orjinal olsun benim için yeterli

Bence yaptırma. Ya da vazgeçtim kardeşim. Haklısın bakımı performansi düşürmesi vs. İyi bir yer araştır. Hangi il ilcedesin?

3 parça boya sol ön çamurluk değişen ben değişene boyaya önem vermiyorum motor mekanik düzgün olsun şase direk ve podyeler orjinal olsun benim için yeterli
Kesinlikle 💯

Eyildiz nedeninini söylermisiniz rica etsem

Eyildiz nedeninini söylermisiniz rica etsem
Fikrimi değiştirdim hocam. Haklısın. Büyük arabamdaki partikül temizliğidir adbluesidir vs. Haklısın sürekli km yapan biriysen bakımı ağır olur. Ama partikül filtresi kıymetli maden içeriyor aklında olsun. Fiyat alırken bunu da bildiğinin farkındaymis gibi fiyat al

Fazla bı km yapmam yılda en fazla 8 bin yaparım trabzonluyum ama Edirne keşanda yaşıyorum burada temizliğine 3000 iptalinede 3500 dediler ancak yazılım falan değişeceğinden kararsız kaldm araca bı zarar verirmi vermezmi diye bide muayeneden geçermi bilemedim kararsızım yani

Fazla bı km yapmam yılda en fazla 8 bin yaparım trabzonluyum ama Edirne keşanda yaşıyorum burada temizliğine 3000 iptalinede 3500 dediler ancak yazılım falan değişeceğinden kararsız kaldm araca bı zarar verirmi vermezmi diye bide muayeneden geçermi bilemedim kararsızım yani
Performans elbette etkiler. Masraftan da çıkarsın ama muayene ve zararı hakkında en iyi bilgiyi yaptirandan alırsın. Fiyat normal gibi. Bakalım yaptiranlar ne diyecek. Benimki ducatoydu o zamanlar 5 yada 7 bin verdim diye hatırlıyorum

Ama partikül filtresi kıymetli maden içeriyor aklında olsun. Fiyat alırken bunu da bildiğinin farkındaymis gibi fiyat al
şunu anlayamadım ustad ya açıklar mısın biraz? iyi bir şey mi kötü bir şey mi

bende öyle düşünüyorum. değişen konusunda tek takındım kaput 😀 kaput değişmesinde geri mühim değil.

Merhaba, bende 1,3 eu6 var, 2 yıldır dpf iptal ve muayeneden sorunsuz geçiyor.
şu ana kadar da herhangi bir sorun yaşatmadı.

Teşekkür ederim benimde sorduğum bütün kişiler aynı şeyi söyledi ama yinede siz değerli gurup üyülerinin fikrini almak istedim

Back