Yardım Park yardımcısı devredışı arızası park sensörleri çalışmıyor

Samet0234

Yeni Üye
Adı
Samet
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2010
Arkadaşlar merhaba sabah aracı çalıştırdıktan 20 sn sonra park yardımcısı devre dışı yazısı çıkıp ikaz lambası yandı ve sensörler çalışmıyor ne yapmam lazım neden kaynaklanır lütfen yardım edin komple sensörler çıkmacıda bile 700 tl çok pahalı

Bilgisayarla bağlanıp bakmak lazım arıza nerde kalıyor diye ezbere parça almamak lazım

Şimdi farkettim direksiyon ve konsol ışıklarıda yanmıyor bunlar kesin bağlantılı gibi sigortası mı attı acaba

Dosyalar

• 20181004_193601.jpg
    20181004_193601.jpg
    826,3 KB · Okunma: 85
Son düzenleme:
Dostum selam nasıl bir çare buldun düzeldi mi?

benim doblodada aynı uyarıyı verdi birkaç dakika sonra geri vitese taktım sensörler öttü ünlemde söndü acaba neden böyle yapıyor

benim doblodada aynı uyarıyı verdi birkaç dakika sonra geri vitese taktım sensörler öttü ünlemde söndü acaba neden böyle yapıyor
[/QUOTE sensörlerin beyni hata vermiş olabilir yada kısa devre olabilir bir hata birkaç yeri etkileyebilir.Sensörleriniz normal ötüyorsa sensör beyni ve sensörler sıkıntı gözükmüyor.Sensörleri kontrol ettiniz mi geri vitese koyun sensörler üzerinde parmağınızı gezdirin hafif elektriklenme hissedersiniz hissetmediğiniz olursa o arızalıdır.Sensörleri güzelce temizleyin öyle deneyin

Son düzenleme:
Back