PARK SENSÖRÜ HK.

MEVKU946

Onursal Kocaeli Yöneticisi
Adı
MEVLÜT KÜÇÜKTİFTİK
Modeli
Renk
GÜNBATIMI
DEĞERLİ ARKADAŞLAR;BUNDAN 4-5 AY ÖNCE PARK SENSÖRÜ TAKTIRDIM.FAKAT HİÇ MEMNUN DEĞİLİM. HAFİF MEYİLDE ÖTÜYOR.İNİP BAKIYORUM BİŞEY YOK. TEKTEK ARKASINA CİSİM KOYARAK KONTROL EDİYORUM DÜZ YERDE HEPSİ ÇALIŞIYOR. İNTERNETTE ARAŞTIRDIM. DOBLOLARIN TAMPONLARI YERE YAKIN OLDUĞU İÇİN YAPAR GİBİ LAFLAR OKUDUM.
BENDE, BİLİRSE BİZİM ARKADAŞLAR BİLİR DEDİM VE KONUYU SİZE AÇTIM. BU SENSÖLERİN ADAM GİBİ ÇALIŞMASI İÇİN NE YAPMAM LAZIM. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. SELAMLAR. MEVLÜT.

Mevlut baba park sensorunun 4adet tampona takili olan sensorlerinin yonleri vardir bazilarinin ds yuzeyinde bazilarinin tamponun icinde kalan ic yuzeyinde ok isareti vardir....eger bu ok isaretleri yukari bakmiyorsa yanlis sinyal verir....lutfen tek tek dort sensorunde ok isaretlerinin yukari baktigina emin ol...eger hepsi yukari bakiyorsa ki sanmiyorum...o zaman sensorlerden bir veya birkaci arizalidir....

bakiergul tarafından yazılan metin:
Mevlut baba park sensorunun 4adet tampona takili olan sensorlerinin yonleri vardir bazilarinin ds yuzeyinde bazilarinin tamponun icinde kalan ic yuzeyinde ok isareti vardir....eger bu ok isaretleri yukari bakmiyorsa yanlis sinyal verir....lutfen tek tek dort sensorunde ok isaretlerinin yukari baktigina emin ol...eger hepsi yukari bakiyorsa ki sanmiyorum...o zaman sensorlerden bir veya birkaci arizalidir....

*tup*

SELAM BAKİ BEY;TAKAN USTA ,SENELERDİR BU İŞİ YAPIYOR. DÜZ YERDE DÖRDÜNÜNDE 5 LT LİK PET SU ŞİSESİ KOYARAK DENEDİM EKRANDA PET ŞİŞE HANGİSİNİN ÖNÜNDE İSE ONUN MESAFESİNİ GÖRÜYORUM. DÜZDE ÇOK SORUN YOK. ARKA BİRAZ MEYİLE GELİNCE MESAFE 0 GÖZÜKÜYOR. İNİP BAKIYORUM BİŞEY YOK. SADECE GARAJA GİRERKEN İŞİME YARIYOR.SORDUĞUM ARKADAŞLAR ORİJİNALLERDE BU SORUN YOK DİYORLAR..BİDE YÜSÜK LAFI ETTİLER. BU YÜSÜK İŞİ NEDİR ANLAMADIM. SELAMLAR MEVLÜT.

MEVKU946 tarafından yazılan metin:
SELAM BAKİ BEY;TAKAN USTA ,SENELERDİR BU İŞİ YAPIYOR. DÜZ YERDE DÖRDÜNÜNDE 5 LT LİK PET SU ŞİSESİ KOYARAK DENEDİM EKRANDA PET ŞİŞE HANGİSİNİN ÖNÜNDE İSE ONUN MESAFESİNİ GÖRÜYORUM. DÜZDE ÇOK SORUN YOK. ARKA BİRAZ MEYİLE GELİNCE MESAFE 0 GÖZÜKÜYOR. İNİP BAKIYORUM BİŞEY YOK. SADECE GARAJA GİRERKEN İŞİME YARIYOR.SORDUĞUM ARKADAŞLAR ORİJİNALLERDE BU SORUN YOK DİYORLAR..BİDE YÜSÜK LAFI ETTİLER. BU YÜSÜK İŞİ NEDİR ANLAMADIM. SELAMLAR MEVLÜT.
Sen benim dedigime bir bak baba.....yusuk denilen sey sensoru duz olarak takmaya yarayan bir aparattir...bir alyansin konik olarak kesilmisini dusun.....tamponun alta dogru egik tarafina takilmissa sensor aracin hafif kafasi yukari baktiginda daha asagiya bakmasina neden olur. Yusuk bu asagi eyimi duz tutar.....ama sen yinede benim dedigime bakiver....bu isin orjini yan sanayisi ayni sey....

d1 in orjinal park sen sörü kusursuz çalışıyor

SELAM BAKİ BEY;SENSÖRLE İLGİLİ İNTERNETTE OKUDUĞUM BİLGİLER,TAMPON YERDEN 55-65 CM YÜKSEKLİKTE OLMALI DİYOR BENİM DOBLO ESKİ VE YERDEN 40 CM KADAR YÜKSEK. AYRICA TAMPONUN İÇİNDE ÇOK SAĞLAM Bİ PROFİL VAR ZOR DELDİLER.19 CM ÇAPINDAKİ SENSÖR TAKTILAR.TAKILAN YER DÜZDÜ. ORDA TEST ETTİ .SİZLERDEN ALDIĞIM BİLGİLERLE TEKRAR GÖTÜRECEĞİM.HİDROLİK KAPAĞI GİBİ DELİK YANLIŞ DEYİP TAMPONU HAŞAT ETMESİNLER ONUN İÇİN YÜSÜKLE SORUN HALLOLURMU DİYE KONUYU AÇTIM. DIŞARIDAN OK FALAN GÖREMEDİM. TEKRAR DÖRDÜNÜDE DÜZ YERDE TEST ETTİM ENGELLE TAMPON ARASINDAKİ MESAFEDE ÇOK HATA YOK .BURASI GEBZE ELİNE Bİ ALET ALANIN USTA GEÇİNDİĞİ BİYER.SELAMLAR. MEVLÜT.

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
d1 in orjinal park sen sörü kusursuz çalışıyor
SELAM ARKADAŞIM.BENİM ALDIĞIMDA. YA BU ALETLER YOKTU,YADA BENİMKİNE TAKMAMIŞLAR.TAKTIRMA SEBEBİMDE ÖNCELİKLE GARAJA GİRERKEN ARKADA DURAN ARABAYA ZARAR VERMEMEK İÇİNDİ. DIŞARIDA DÜZ YERDE SORUN YARATMIYOR. ARKA TARAF HAFİF MEYİLDEYSE MESAFE 0 GÖSTERİYOR. İNİP BAKTIĞIMDA BİŞEY YOK .150 TL YE TAKTILAR. BİRAZ DAHA BİLGİ TOPLAYIP TAKAN USTAYA GÖTÜRECEĞİM..BUNDAN İYİSİ OLMAZ DİYEMESİN DİYE SİZLERDEN ALDIĞIM FİKİRLERLE GİDECEĞİM.
BU TİP SORUNLARI YÜSÜKLE ÇÖZEN VARMI, VEYA YÜSÜK KESİN ÇÖZÜMMÜ.? SELAMLAR. MEVLÜT.

d1 de zaten dynamic premio ve vipte park sensörü vr diğerlerinde yok abi

ben serviste taktırdım park sensörünü kusursuz çalışıyor.
gecen arkadaşa bizzat ben taktım safelinaya oda aynı şekil de kusursuz çalışıyor.yüzük takmaya da gerek yok doblo da ve anlamadıgım şey mevlüt amca tamponun arkasındaki demiri neden deldiler hiç ama hiç gerek yok delmeye onu

safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
ben serviste taktırdım park sensörünü kusursuz çalışıyor.
gecen arkadaşa bizzat ben taktım safelinaya oda aynı şekil de kusursuz çalışıyor.yüzük takmaya da gerek yok doblo da ve anlamadıgım şey mevlüt amca tamponun arkasındaki demiri neden deldiler hiç ama hiç gerek yok delmeye onu
SELAM;SENSÖRLERİ TAKMAK İÇİN DELDİLER.2001 DOBLO NUN ARKA PLASTİK TAMPONUN ARKASINDA KOCA BİR PROFİL TAMPON VAR .ÇOK ZOR DELDİLER .ORTASI BOŞ DÖRT TARAFI KAPALI PROFİL DEMİR. SENSÖRLERİN KABLOLARINI İÇİNDEN GEÇİRDİ ARKA BAGAJA ÇIKARDI.BENİM HATAM İŞLEMİ YETKİLİ SERVİSDE YAPTRIMAMAM. SELAMLAR .MEVLÜT AMCAN.

d1 in arka tamponu sağlam

DÖRT DELİĞİN 30 TL YE DELDİLER. SELAMLAR .MEVLÜT.

SELAM BAKİ BEY;SENSÖRLE İLGİLİ İNTERNETTE OKUDUĞUM BİLGİLER,TAMPON YERDEN 55-65 CM YÜKSEKLİKTE OLMALI DİYOR BENİM DOBLO ESKİ VE YERDEN 40 CM KADAR YÜKSEK. AYRICA TAMPONUN İÇİNDE ÇOK SAĞLAM Bİ PROFİL VAR ZOR DELDİLER.19 CM ÇAPINDAKİ SENSÖR TAKTILAR.TAKILAN YER DÜZDÜ. ORDA TEST ETTİ .SİZLERDEN ALDIĞIM BİLGİLERLE TEKRAR GÖTÜRECEĞİM.HİDROLİK KAPAĞI GİBİ DELİK YANLIŞ DEYİP TAMPONU HAŞAT ETMESİNLER ONUN İÇİN YÜSÜKLE SORUN HALLOLURMU DİYE KONUYU AÇTIM. DIŞARIDAN OK FALAN GÖREMEDİM. TEKRAR DÖRDÜNÜDE DÜZ YERDE TEST ETTİM ENGELLE TAMPON ARASINDAKİ MESAFEDE ÇOK HATA YOK .BURASI GEBZE ELİNE Bİ ALET ALANIN USTA GEÇİNDİĞİ BİYER.SELAMLAR. MEVLÜT.

Mevlut baba ben bu yorumlari okurken elektronikci olduguma nefret ediyorum...ne 55 i ne 65 i. Bunu yazanda soyleyende halt etmis ....yere 20 cm araclardaki sensorler nasil olacak....sensor olayinin asli su sensorler yere 45 derece aciyla bakacak en saglikli calisma sekli bu.....bunuda yusukle cozebilirsin baba......olmazsa benim adimi degistir firfir koy....dli olacam yavvvvv

SELAM BAKİ BEY;BUGÜN SENSÖRLERİ İYİCE SİLDİM, ÜZERLARİNDE ÇOK KÜÇÜK OKLAR VAR VE HEPSİDE YUKARI BAKIYOR. TEKRAR ARKALARINA 5 LT LİK PET ŞİŞE KOYARAK TEST ETTİM.DÜZ ZEMİNDE ÇALIŞIYOR.ÖLÇÜLERDE TUTUYOR GİBİ. YALNIZ DİKKAT ETTİM ,SENSÖRLER BİRAZ AŞAĞI BAKIYOR GİBİ GELDİ. (SİZİN YAZDIĞINIZ 45 DERECE AÇI YOKGİBİ ) DELİKLER PLASTİK TAMPONUN ALTINDAKİ DEMİR PROFİL TAMPONA GÖRE DELİNDİĞİ İÇİN OLABİLİR. SORUN YÜSÜKLE ÇÖZÜLEBİLECEK GİBİ.PROBLEM; KOLAY YOLDAN YÜSÜK NASIL TAKILACAK. SİSTEMİ TAMAMEN SÖKMESİ GEREKİRMİ.TAKILAN SENSÖRLER JAKLI DEĞİL.Bİ AKILDA BU İŞ İÇİN RICA EDECEĞİM. SELAMLAR. MEVLÜT.

DÖRT DELİĞİN 30 TL YE DELDİLER. SELAMLAR .MEVLÜT.

toplam nekadara haloldu

SELAM ARKADAŞIM;TOPLAM 180 TL YE ÇIKTI DA DÜZGÜN ÇALIŞMAYINCA CAN SIKIYOR.SELAMLAR MEVLÜT.

Back