Batngcr
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 11 Şubat 2020
- Adı
- Batın
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2011
- Renk
- Siyah
Tamam çok teşekkürlerParçayı bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Manuel aracınız 105 hp sıkıntı yok. Satışta noterler yanlış işaretlediğinden kaynaklanıyor.
Tamam çok teşekkürler
Çok teşekkürler günlerdir yağ kaçıran yerleri arıyorum fren vakumu contası felan değişti ama nafile hemen yarın halledicem saolun tekrardanbahsettiğiniz şey şu büyük siyah parçaysa eğer, egr sogutucunun kapağı o. benimkinde de hortum yok sanırım bu şekilde aynı.
35236 dosyayı görüntüle
Eğer ki şikayetiniz orada görünün yağ kaçağıysa benimde başıma geldi sorun yag doldurma kapağının contasındaydı contayı değiştirdik sorun halloldu. Contaları kontrol ettirin oradaki
Bu olay turboyu etkiler mi?bahsettiğiniz şey şu büyük siyah parçaysa eğer, egr sogutucunun kapağı o. benimkinde de hortum yok sanırım bu şekilde aynı.
35236 dosyayı görüntüle
Eğer ki şikayetiniz orada görünün yağ kaçağıysa benimde başıma geldi sorun yag doldurma kapağının contasındaydı contayı değiştirdik sorun halloldu. Contaları kontrol ettirin oradaki
aşırı yağ eksiltme varsa haliyle turbo da yagsız kalabilir ve etkilenebilirBu olay turboyu etkiler mi?