Parçanın ismini bilmiyorum ve hortumları yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batngcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Batngcr

Azimli Üye
Doblo
Adı
Batın
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2011
Renk
Siyah
20200307_152942.jpg

Bu arkadasın ismi nedir bilen varmi birde benim arabamda bunun hortumları yok ancak başka bir dobloya baktığım da vardı aracımın motorundan şüphelenmeye başlıyorum birde ruhsata gore aracim 105 beygir çıkıyor ama adı 1.6 multijet 90 diye geçiyor bu arada araç manuel

Parçayı bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Manuel aracınız 105 hp sıkıntı yok. Satışta noterler yanlış işaretlediğinden kaynaklanıyor.

Parçayı bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Manuel aracınız 105 hp sıkıntı yok. Satışta noterler yanlış işaretlediğinden kaynaklanıyor.
Tamam çok teşekkürler

Tamam çok teşekkürler

bahsettiğiniz şey şu büyük siyah parçaysa eğer, egr sogutucunun kapağı o. benimkinde de hortum yok sanırım bu şekilde aynı.
1.JPG

Eğer ki şikayetiniz orada görünün yağ kaçağıysa benimde başıma geldi sorun yag doldurma kapağının contasındaydı contayı değiştirdik sorun halloldu. Contaları kontrol ettirin oradaki

bahsettiğiniz şey şu büyük siyah parçaysa eğer, egr sogutucunun kapağı o. benimkinde de hortum yok sanırım bu şekilde aynı.
35236 dosyayı görüntüle

Eğer ki şikayetiniz orada görünün yağ kaçağıysa benimde başıma geldi sorun yag doldurma kapağının contasındaydı contayı değiştirdik sorun halloldu. Contaları kontrol ettirin oradaki
Çok teşekkürler günlerdir yağ kaçıran yerleri arıyorum fren vakumu contası felan değişti ama nafile hemen yarın halledicem saolun tekrardan

35236 dosyayı görüntüle

Bu olay turboyu etkiler mi?

Back