@MEHMET78
Bu islemleri sokakda bile yaparsin abi kirko ile araci sag on tarafdan kaldir altina bi tane kutuk koy ustune indir
Yag filtresinde sıkıntısı derken ben bi sıkıntı gormedim sadece iki cesit yag filtresi var tirnakli yada tirnaksiz alirken bilmek gerekiyor sadece
Alışveriş Kısmında Belirttim Ağabeyim , Şase No'nun Alt Kısmına Team Doblodan Sevgilerle Yazdım , O Şekilde Oldu.
@kardelenkurt
Yanılgıya orada düştüm desenize öyleyse ağabeyim... Şimdi eparçaya baktım yağ filtresi için yine kendi aracıma uygun olanını bulamadım şefim. Siteye güncelleme yapmaları lazım , bir çok parçayı bulamıyorum mesela ben.
Sonuçta internetten alışveriş yapıyoruz ve parçaları görmüyoruz , açıklama ve parçaları net anlayabilirsek herkesin işine daha çok yarar bu durum , umarım kısa zamanda güncelleme yapılır , 5-7 bin sonra tekrar bakım düşünüyorum
Kardesim fiatta iki tip yag filtresi kullaniyor bunlar tirnakli ve tirnaksiz olarak iki ayriliyor bunu sase nosundan anlayamazlar ayni model ayni kasa aracin birine tirnakli filtre takilirken digerine tirnaksiz filtre takilabilir bu yag sogutucusuyla alakali birsey siz kimden parca siparisi verirseniz verin siz yag filtresini belirtmediginiz surece size tirnaksiz filtre gelir ayni sorunu zamaninda bende yasamistim o zamanki usta sen alirken ozellikle tirbakli diye belirt aslinda gelen parca dogru ama aracdan araca degisiyor fabrika kafasina gore yapiyor demisti simdi her sioarisde mutlaka tirnakli yag filtresi diye belirtiyorum