Panelde Sarı Üçgen Içinde Ikaz Lambası Sürekli Yanıyor

Plakalık lambasında temassızlık vardı üçgen yanıyodu temassızlığı çözünce üçgen söndü bilginize abim 🙂

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bendede o sari unlem isareti yaniyor ozellikle sabah sogukta araci calstrrken snup tekrr yanik kaliyor..biraz gidip motor isindimi biyerde durup stop edip tekrar calistirinca o isik yanmiyor..neden olabilir ama gun icinde ilk kez calstrmamda isik felan yanmiyor soguktanmi acaba

Bendede o sari unlem isareti yaniyor ozellikle sabah sogukta araci calstrrken snup tekrr yanik kaliyor..biraz gidip motor isindimi biyerde durup stop edip tekrar calistirinca o isik yanmiyor..neden olabilir ama gun icinde ilk kez calstrmamda isik felan yanmiyor soguktanmi acaba

Merhaba arkadaşım aynı sorun bende var nasıl çözdün yardımcı olurmusun

Normal sarı renk ampülleri beyaz led ile de değiştirince üçgen uyarı işaretini veriyor benim aracımda.

@generalmurat55
Ben de biliyorum sönmeyeceğini fiatlarda kronik hastalık ampul patlatma bende linea da vardı 2008 doblo da vardı onlarda ampul işareti vardı ama 2013 doblolarda sarı üçgen içinde unlem işareti var bugün degistiricem dün akşam patladı çünkü

Bende de aynı şekilde oldu ama ampul değiştirmeme rağmen hala araba gösterge panelinde üçgen içerisinde ünlem işareti hala yanıyor.

Back