paçalık arka camı çamurdan korur mu ?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Abd-ullah

Saygın Üye
Doblo
Adı
ABDULLAH
Kan Grubu
0 +
Meslek
serbest
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2018
Renk
beyaz
Arkadaşlar malum yağışlı havalarda dobloların arka camları çamur içinde kalıyor. Paçalık takan arkadaşlar bunun faydasını gördüler mi acaba.

yüksek süratlerde yine hava türbülansından dolayı kirlenir.
otobüslerin bile tepesi çamur oluyor.

Paçalık da kar etmez... Yağışlı havalarda yüksek süratlarda benim arka silecek hep açık...

arka silecek olduğu için problem yok paçalık taksanızda yinede çamur olur

ben taktım hem öne hem arkaya arka fark etmedi ama önler işe yarıyor en azından kapılara çamur taş kum gelmiyor

ben taktım hem öne hem arkaya arka fark etmedi ama önler işe yarıyor en azından kapılara çamur taş kum gelmiyor

d1 de vardı önlerde arabayı çamurdan koruyor

paçalığın hiç faydası yoktur.camlar yinede pislenir.

arka cama yüksek hızlarda tabikide pisleniyor paçalık yavaşken falan arabnın çamurlanmasını önler yağmurda falan tabikide pislenir

zaten pacaligin amaci ..onlerdeki bel altina camur su atmasin....arkadakilerde arka tampona camur su atmasin.....yoksa yagmur yagarken ne yapsan bos...

herkese teşekkür ederim.

bizim paçalıklar işe yarıyor ama kasislerden falan geçince bazen sürtüyor

hacı paçalıkla yağmurlu havada çamurdan kurtaramazsın...ama yazın asfaltın gevşediği yollarda ziftin taaaa bagajın tepesine kadar çıkmasını önler...

ayrıca tekerleklerden fırlayan taşların gerek senin aracına gerek başkasının aracına zarar vermesini önler.

benım dobloda da var hem onde hem arkada bıraz faydası oluyor arka cama ama yuksek hızda cok bır farkı yok ama zıft tas ve on kapının arasına dogru camurun pıslıgın dolmasını kestı

galiba paçalık taktıracağız.yorumlardan edindiğim az da olsa çamuru engelliyor ama yağmurlu havalarda fayda etmiyor. Peki arkadaşlar montajı kendimiz yapabilirmiyiz arabaya zarar vermeden ?

kendiniz montsjını yaparsınız tabikide tampona iki üç deelik açıp vidalayabilirsiniz ama ön saç çamurluğu paçalık için delmeye değmez

yağmurlu havada arka cam çamurdan görünmüyo yağışsız havada toz birikiyo.arka tekerler çok geride tekerden sonra tampon çok az.ne caddy de ne torosta arka bu kadar kirlenmiyodu

yağmurlu havada arka cam çamurdan görünmüyo yağışsız havada toz birikiyo.arka tekerler çok geride tekerden sonra tampon çok az.ne caddy de ne torosta arka bu kadar kirlenmiyodu

evet onu bende farkettim arka cam d3te çok kirleniyor ama arkadada fasılalı silecek var oyüzden problem yok ama her araba arka cama çamur atar fizik kanunu bu hava türbilasyonundan arka cam çamurlanır

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back