Özel Çalışmalar #

Yazık gokhanima yaa kiyamam 🙂

@minibuscu59
Yaparım tabikide Barış abi, istediğin özel bir resim varsa atabilirsen yani şehre özel olan bir resim 🙂

@ToeXicT
Yap tabiki de abii 😀 Herşet TEAMDOBLO için :hhhhhh:

@cAn 3436
Teşekkür ederim Can abi :hhhhhh:

ömer kardeşim sen dedinya bu akşam beni dünyanın en mutlu insanı ettin allah razı olsun kardeşim senden

Kolay ve basit bişeyler yapalım dedik.

J7VdoE.jpg

Göremeyenler için; (link)

@minibuscu59
Rica ederim abi ne demeek. Tekirdağ'a özel bir resim varsa eğer yani tarihi bir mekanı falan (isim olarakta yazabilirsin) söylersen daha güzel olur

@MuRaT09

Abi geliştirilmeli birşey, gerçekten çok kolay ve basit olmuş. Eğer yanlış veya kıracak birşey dediysem affola abi 🙁

@Omer Akdemir

Estağfurullah kardeşim.Eleştirilere her zaman açığız. 🙂 Çok kolay ve basit olduğunu bende yazmıştım zaten 👍 Müsait olduğum bir zaman da daha iyisini yaparız 😉

D8O6k3.jpg

kardeşim ne zaman vaktin olursa istersen 1 yıl sonra olsun

@Omer Akdemir
allah razı olsun ömerim gece gece zahmet verdik sana çok güzel olmuş emeğine sağlık kardeşim çok çok teşekkür ettim emen imza yapaıyorum

Yok abi ne demek ne zahmeti :hhhhhh: Birgün tüm il temsilcilerimizin imza fotoğrafı olucak. Ayrıca eğer isteyen olursa İSİM ve SOYİSİM de yazabiliriz imzalara

imza yaptım çok yakışıklı oldu ömer gece yüzümüzü güldürdün allahta senin yüzünü güldürsün kardeşim

Back