OTOMOBİL DÖNÜŞÜM

MURAT ANTALYA

Yeni Üye
Doblo
Adı
murat
Kan Grubu
A RH -
Aracınız
Doblo
Selamın aleyküm sevgili arkadaşlar aranıza Antalyadan katılıyorum.2015 doblo trekking aracımı kamyonetten otomobile çevirebileceğimi öğrendim yakın zamanda muayene olduğu için çevirmek mantıklı geldi günaydın oto ile görüştüm proje için 25000 diğer resmi işlemlemler için 5000 maliyet çıkacağından bahsettiler.Daha önce yaptıran abilerim kardeşlerim aydınlatırsa sevinirim sigorta ve vergi maliyeti olarak yarı yarıya düşeceğinden bahsediyorlar doğruluğu var mıdır_?

Merhaba,

Sigorta daha önce üstünüze otomobil varsa o indirimden yararlanarak düşecektir.
Mesela benim üstüme otomobil olmamış hiç bu yüzden indirim hakkım yoktu hatta üstüne zeyil edince 1700 tl ödeme yaptım.
Vergi düşecek, hız sınırınız artacaktır. 2 yılda bir egzoz ve fenni muayene olacaksınız.
Muayene de yaklaştı ise o güne göre ayar çekin.

Kaç yaşında bu işlemi yapıyoruz 2022 model dobloya oluyor mu kamyonetten otomobile çevirme islemi

Selamın aleyküm hocam 5 Yaşın üstünde ise oluyormu

Selamın aleyküm hocam 5 Yaşın üstünde ise oluyormu
Aleyküm selam
evet aracın 5 yaşında üstünde olması lazım
ilk tescil tarihi mesela 8 ekim 2020 olan şimdi otomobil olabilir yarın da 9 ekim olanlar olabilecek
yani 2021 modeller ocaktan sonra hangi ay ve gün ise ozaman olacak

Hocam benimki 2010 model doblo 1 diye geçiyor sanırım aracı yeni aldım tam bilgi sahibi değilim bu araç hakkında

Panelvan değil araç camlı orjinal camlı

2021 doblo trekking ler de durum nasıl? Seneye düşünüyorum da. 2020 yapılan var mı?

2021 doblo trekking ler de durum nasıl? Seneye düşünüyorum da. 2020 yapılan var mı?
2021 seneye yapılacak hangi ay ve günde tescil oldu ise aracınız
Benim 20. yıl özel seri 2020 model yeni yaptırdım daha

Back