OTOMATİK VİTES DENEYİMLERİ

Comfortmatic Şanzıman Kullanım klavuzu aşağıdaki linkte mevcuttur.

bilgilerinize.

(link)

Arkadaslar bende doblo otomatik vites aldim araniza yeni katildim 2 tane problem var yasadigim tabi biri problemmi bilmiyorumda vites degisirken arabanin sanzuman tarafindan ufak sesler duyuyorum bu normalmidir.Ikncisi ise aracin gaz pedalina cok yüklenir isem arac vitesten atiyor 4 viteste ise 4 isigi yanip sönüyor ve sürekli ikaz veriyor sesli olarak bosa alip gecirince otomatige düzeliyor devam ediyor fakat yüklendigim zaman yasiyorum bu problemi bunun ile alakali daha önce yasayan arkadaslar sorunun ne oldugunu bilirler..

@mozcengel
ilk duyduğun ses normal bence bir sıkıntı yok..bende de oluyor o ses..ama vites düşürme olayını anlamış değilim..ben kendim şöyle yapıyorum daima oto modunda kullanıyorum ve baktım vitesi büyütme veya küçültmede kafası karışırsa yada tepkisi gecikirse oto modunda olmasına rağmen kendim müdahele edip artırıp yada azaltıyorum vitesi..kendisine bırakınca bazen gariplikler yaşanabiliyor..mesela yokuş aşağı gidiyor vitesi bir türlü artırmıyor araç bağırıyor 70 80 ama vites hala 2..

@mrtaysi

Tesekkürler hocam vites düsürmüyor arac vitesten cikiyor bosa geciyor ,gaza basiyorsun araba gitmiyor ve bagiriyor bosta gaza basmissin gibi saga cekip vitesi N konumuna aliyorum sonra tekrar otomatige aliyorum hicbir sey olmamis gibi devam ediyorum yoluma. Ama bu islem sadece gaza yüklendigim zaman oluyor.Deneme amaciyla isiklardan hizli kalktim ve ozaman yasadim bu olayi. 4vitese kadar problem olmadi 4 viteste göstergede 4 yazan yer yanip sönmeye basladi ve sesli olarak ikaz verdi gaza basiyosun ama araba gitmiyor cünkü vitesten atiyor,bir kerede yokus yukari tirmanista manuel kullanirken yasadim ayni problemi

Back