Yardım OTOMATIK SANZUMAN SORUNU

MERT EGE

Yeni Üye
Adı
RUSEN MUTLU
Kan Grubu
0 +
Modeli
Araç Yılı
2011
Renk
KAHVERENGI
MERHABA 2011 MODEL 1.6 OTOMATIK VITES ARACIM SON BIRKAC GUNDUR ILERI VE GERI VITESE GECIRDIGIMDE ARACTA ASIRI TITREME VE ATALET ISTEGI GOSTERIYOR. ARACI STOP EDIP TEKRAR CALISTIRDIGIMDA ISE SORUN ORTADAN KALKIYOR. KONU HAKKINDA BILGISI OLAN FORUM UYELERINDEN YARDIM TALEP EDIYORUM. TESEKKUER

@MERT EGE
Merhaba küçük harf kullanalım
profil ayarlarınızdan avatar oluşturunuz

Konu hakkinda bilgisi olan varsa yada izmirde servis onerisi cok sevinirim. Tesekkurler.

@Ferdi Güvenç @serkanortanca
İzmir il yöneticileridir. Eğer işine güvendikleri bir servis varsa yönlendireceklerdir.
Geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun
Ben kendi aracımı sürekli bakımlarını enriko Aliberti yetkili servisinde yaptırıyorum çokta güveniyorum
Ama dışarıdan özel servis sorarsanız İnan'ın güvenebildiğim kimse Yok
Birde otomatik şanzıman işi büyük bilgi isteyen bir iş
Yetkili servise götürmenizde fayda var die düşünüyorum

Çok emin olduğunuz özel servis varsa götürebilirsiniz fakat rast gele özel servise gideceğinize direk yetkili servise gidin.

Izmirde çağdaş otoyu cok duyuyorum face dede sayfalari var isterseniz bi bakin

Şanzımanı dışarıda yaptırmanızı, hatta baktırmanızı bile hiç tavsiye etmiyorum. Pahalı bir tecrübe olabilir.

Söz konusu otomatik vitesse ferdi beyin de dediği gibi en iyisi enriko alibertidir. En azından sorun yaşadığında muhatap bulabilirsin kendine. Verdiğin paraya harcadığın zamana değer. En azından kibar insanlar 🙂 nezaket önemlidir

geçmiş olsun.

Back