Oto alarm gerekli mi?

@DobloClassic
iiii de cizerken alarm calacaksa yağmur yagdigindada calar kardesim alarm bir nevi caydirma

Selamınaleyküm abilerim hazır konu hortlamışken.
D3 e alarm taktırmak istiyorum ne kadar TL ne özellik nerden almak taktırmak gerek
İstanbul
Önerilerinizi bekliyorum en azından taktıranlar yardımcı olabilirse bizde rahat yatabiliriz

@horozkentli
Aracın kumandası ile uyumlu tek alarm sanırım. 1 saat içinde 200 TL ye tamamlayıp alırsan 30 tl indirim yapıyor. Bilgin olsun
(link)

en garantisi servise taktırmak.servisten bir fiyat alın bakalım ne diyecekler.

Alarmin pek bi espirisi yok aslinda simdiki hirsizlarda yuzsuz aga alarm calsada farketmiyo islerine devam ediyolar.benim eski bi arabamda vardi illallah ettirmisti surekli calip duruyodu ondan sonra cok sogudum yalanci isiklar var taktirib bi tane kafi korkacak olan ondanda korkar ztn

@bakiergul

Size bir sorum olacak müsaadenizle.

Geçenlerde internetten alarmı aldım ve oto aksesuarcı'nın birine montaj yaptırdım ancak alarm belli bir süre sonra Ötmeye başlıyor ve beynin kablolarını çıkarmadığımız sürece susturamıyoruz. Montajı yapan firmaya geri gittiğimde bana beynin arızalı olduğunu söyledi ve buna istinaden ben de alarmı firmaya geri götürüp yeni beyin taktırdım ama aynı sorun devam ediyor. Kapıları kumandadan kilitlediğimizde belli bir süre sonra kendiliğinden ötüyor.motoru çalıştırıp stop ettikten sonra kapıları manuel olarak kilitliyorum lakin devreye girmemesi gereken alarm tekrar devreye giriyor ve bahsettiğim gibi belli bir süre sonra ciyaklıyor. Şimdi size sorum bu %100 bana montaj hatası gibi geliyor eğer böyle bir durum ise bunu nasıl İspatlarım. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi akşamlar

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Hırsıza kilit dayanmaz.sadece işini uzatır.alarm eskide kaldı gibime geliyor.

Bende yok hic aramıyorum

Bende de yok ama şart gibi kendi fikrim
Kasko yapılmayan arabalar çok sakat durumda
Ya da gprs de takılabilir aracı telefondan takip edebiliriz fiyatları bilmiyom ama araştırmak lazım

Arkadaşlar D3 e alarm taktırıp kullanan varmı kapıları ve açık kalan 4 camı kapatabiliyormu
Yorumlarınızı alabilirmiyim ?

@bakiergul

Kardeşim Bizim D3 lerde kumandadan kapatma veya açma tuşuna basılı tutunca camları uzaktan kumanda ile açıp kapatıyor bu aracımızda cam kaldırma modülü var anlamınamı geliyor ?
Birde D3 ün kapı kilit tetik ucunu bulamadım biliyorsan yardımcı olurmusun ?

Back