Ortalama Yakıt Tüketimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mico16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi ankaradan Tokat zileye geldim.Arabam 1.3 D2.Arac ful eşya dolu 5 kişi ile 5.5 lt.ortalama yakıt yaktı. Oda 22 kuruşa tekabül ediyor. Bana iyi gibi geldi.

Ben Nevşehir gittim geldim 4.8 ortalama 200 kuruş yakti

Resim nasıl yüklerim buraya göstergenin resmini ipnone ile çektim

Altta dosya yükleye tıkla resmi yükle.Tam resmi seç

@007fare
Sitesi cep ten giriyorsan cevapla kısmındaki dosya yükleden yükleyebilirsin ama yüksek pikselden dolayı küçük resim olarak yüklenir resim düzenleme programı ile pikseli düşürüp büyük fotoda yükleyebilirsin

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Resimlerle anlatıyorum ipone den yükleme yapamak için
1- dosya yükle
2- dosya seç
3- var olanı seç
4- resmi seçiyorsun
5- tam resim sec.
Büyük boyut gösterir resmi

Yardımlarınız için teşekkürler

@dblnymn

1.3 Ecojet 90Hp Premio Plus 2015 istanbul trafiğinde kullanıldığından yakıt böyla uzun yolda 5,2 gördüm trafiğe girince 6,8 kadar çıktı 834km oldum şuan itibariyle

Bugun doblo ile 200 km yol yaptik arabada 5 kisi idikk arada klmada actik guzergah istanbul silivri gittigim yol otoban degil koy yollarindan gittik subasi incegiz koylerden geze geze ortalama hizimiz 70 km civari otoyolda 90 km ye ciktim donerken kemerburgaz yeni yoldan dondum bu yolda 200 km yola 45 tllik mazot yakti ortalama 5.5 litre arabada ortalama tuketimi 5.5 gosteriyor gercekten 1.3 mjet ekonomi profosoru ayrica doblonun verdigi keyifte paha bicilemez

Yeni aldigimiz 205 55 16 lassa impetus evo lastikler cok guzel yakittada bi azalma sagliyacak gibi

ben Ankaradan geldim az önce gösterge 5,7. 110 dan aşağı çok az düştüm.150 -160 bastığımda oldu giderken.gelirken 120 yi pek geçmedim.gelirkende giderkende 4 kişi + bir bebek.salı günü de Ankaraya gidip gelmiştim.giderken 130 civarı neredeyse hiç düşmedim.giderken 7,0 gösterdi. gelirken 115 e sabitledim hızı 5,5 gösterdi.o gün giderken 2 gelirken 2+ bagajda malzeme.ortalama ise 6,5 ti.

fotoları yarın atarım inşaallah.ama basmadan durabilirseniz 1,6 ekonomide 1,3 ten hiç aşağı değil uzun yolda.belki daha aşağı bile düşebilir 6. vitesten dolayı.

Şehiriçi-Şehirlerarası Her 500 km de fullüyorum depoyu 1000km olunca toplamda 270-275 [Euro Dizel = 4.06 krş iken] tl Alıyor.2003 1.9 JTD sizce iyi mi ?

1 mayısta istanbul edirne giderken 110 hız sabit 2 kişi yük yok klima kapalı 220km yol gittik yol bilgisayarı 6 lt gösterdi

edirne istanbul gelirken 130km hız sabit 2 kişi yük yok klima açık 220 km yol geldik yol bilgisayarı 7.5 lt gösterdi

1.6 105 d3 Şehir içi 9.5 9.0 Şehir Dışı 6.5 6.0

ben otoyolsa sabit hızla gitsem dahada düşerdi geze geze köy yollları yokuşlar vs de vardı güzergahımda multijet ekonomisi gerçekten çok güzel

Back