orjinal teyp e anfi dönüştürücü ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fth

Azimli Üye
2006 doblomun orjinal teype anfi dönüştürücü takarak anfi bağlatmak istiyorum bas için ama ne kadar sağlıklı olur kararsızım bu sistemi kuran yada bilen varsa bilgi verebilirmi?? herkese kazasız belasız sürüşler ..

biz d1 premiomuza yapmıştık çokta güzel olmuştu memnun kalmıştık

Kardesim hic korkma hic sikintisizca kullanabilirsin......bu konu hakkinda tarafimdan yazilmis bir suru arguman bulabilirsin forumda...kolay gelsin...

şimdi içime sindi değerlendirmeniz için çok teşekkürler içim rahat bi şekilde bağlaatabilirim artık ..

fth arkadaşım bende yeni taktırdım!aklında soru işareti kalmasın cünkü gayet'de güzel oluyor.üstelik orjinal doblo teyplerin cıkışları güclü.

yaklaşık 1.5 haftadr soruyorum sağa sola ama hep kafama takıldı bi aksilik olur die burda da paylaşıp değerlendirmeler olumlu gelio artık p.tesi bağlatmayı düşünüyorum bakalım nasıl olcak

cokda güzel olur görürsün.dedigim gibi icin rahat olsun.on numara calacak.ben taktırdım ve cokta memnunum.

rasim tarafından yazılan metin:
fth arkadaşım bende yeni taktırdım!aklında soru işareti kalmasın cünkü gayet'de güzel oluyor.üstelik orjinal doblo teyplerin cıkışları güclü.

Rasim kardesim cevirici cihazi taktiginda teyibin cisi ile isin almiyor. Olay taamen cihazda bitiyor....

inş. bakalım bu hafta taktırcm yazarım görüşlerimi tekrar çok fazla bişe istemiyorum zaten biraz tatmin edici olsun yeter baana bangır bangır çalmasına gerek yok bakalım nasıl olcakk ..

Back