ORJİNAL TEYBE MÜZİK SİSTEMİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dgkn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işin garibi cam kaldırma motorun bile bozulsa ses sistemin orjinal deilse servisin işin içinden sıyrılma kampanyasıdır.( tanıdık yok ise ) En gıcığı ise bizlere bu ses sistemini daha kaliteli olarak opsiyon verse eminimki çoğu kişi alır. Ama ne opsiyon olarak sunuyor ne ellememize izin veriyor.D4 lerin orjinal teyibinde direk deck çevirici ile ses alamıyorsun illaki her çıkışta hoparlörün diren teyibe bağlı olması gerekiyor. yok ise teiyp kendini korumaya alıyor hiç bir şekilde ses vermiyor....

Ayn
@tunass
Aynen katiliyorum hocam opsiyon olarak sunsa cok guzel olur hem iki tarafta magdur olmaz

@Sezgin Tok
Hocam servis yine hakli cikarir kendini ben cogu zaman sakin davraniyorum isim daha kolay hallediliyo

Sadece hoparlör değişimi yaparak memnun kalan varmı mesela arkalara sony 10 cm uygun fiyatlı hoparlör gördüm değiştirsem faydası olurmu birde ben bakmadım hoparlör soketlimi yani değişimi kolay mı

@ali0635
On arka olarak degistirirsen bir nevi fark ediyor.hepsi soketli ama soketi kirmadan cikarip jack olarak bagliyabilirsin.

@ali0635
Taktığın hoperlörü orijinal teyp besliyemiyor teyp ile birlikte değiştirirsen fark ediyor. Soketleri kesme kabloları sıyırarak takarsan daha iyi olur.

Birşey farketmiyorsa masrafa yazık gerçi muhakkak üstündeki hoparlörden bin kat daha iyidir sony pıoner jbl gibi markaların ürünleri ama sonuçta 10 cm yani dediğin doğru 16 lık veya oval olsa tat verir
@Sezgin Tok

@ali0635
Yapacaksan sony kullanıyorum ben teyp de var bende ses güzel arkalar 13 takılıyor önlere 16 haberin olsun.

Back