ORJİNAL TEYBE MÜZİK SİSTEMİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dgkn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dgkn

Azimli Üye
Adı
doğukan
beyler Aşağıdaki videodaki ses sistemini bizim doblolarda uygulasak istenilen performansı alırmıyız vede maliyeti nolur?

d3 lerin orjinal teyplerinde amfi çıkışı yokmuş onun için bir aparat alıyorsun 50-100 tl arası.

Amfin, hoparlarün, subwoofer ve kablon varsa o parçayı da alarak 100-150 arası halolur. Ama onlar yoksa 500-600 arası bulur.

Ses sistemi garantiyi etkiliyormu d4lerdede donusturucuye gerek varmi

Garantiyi etkilermi bilemiyorum ama sanmıyorum etkilesin. Sonuçta mekanizma vs bişeyle oynamıyosun.

araştırmalarım sonucunda videodaki gibi performans alınabiliyormuş yani orta seviye

bu sistemi kurabilecek kadar sanırsam maximum çıkabilirim çünkü prof bizi aşar proflar 1500 2000 den aşagı bahsetmiyolar + kararsızım garanti konusunda bide hangi markalar kullanılmalı fikrim yok @ynscnr55

Mediamarkt ten jbl mid alsan 180 tl, jbl yada pionerr sub alsan 240 tl, amfi hifi Hf- 404 2400w 160 liraydı ben aldığımda şimdi ne kadar bilmiyorum ama o civardadır sanırsam. 200 tl de işçilik teyp amfi çıkış aparatı kabloya versen 700-750 arası çok kaliteli bi sistem yaparsın. Mid almazsan 500e kadar düşer. Ama bu sistem seni tatmin eder bence.

eyvallah ustam sagolasın ilgilendigin için şuan araştırıyorum bu sistem beni tatmin eder aşırısı tuzlu gelir bana sende sistem var heralde foto atabilirmisin

ben kime sorduysam bu orjinal teybin sesinde değişme olmaz dedi.ille teyp değiştirtmeye kalktılar öyle 200-300 tllik bir maaliyetle az da olsa değişme olacaksa ne yapmamız lazım jbl mid alsam sadece yeterli olur mu..?

500 ,600 tl ye orta sistem kurulabilir gibi videodaki gibi tatmin eder aşırısı içi prof sistem lazım

Cok iii ses almak istiyorsan 1500 2500 tl harcaman lazım tak önlere focal koy bagaja kickir L7 sonra gec karşısına dinlee kardesim madem birseyler yapmak istiyorsun zamana birak iiii birseyler yap

Ben orjinal teybime sade amfi ve bass taktım dönüştürü jack falan da kullanmadım güzel bi amfi ve bass orta seviye değil iyi seviye ses alıyorum ve hopörlörler orjinal amfiye de bağlı değil sadece bass takılı ama sen 4 tane compenant tak bir bass dönüştürücüye falan gerek yok sadece amfin iyi olsun teybin orjinal çıkışlarını 2 2 birleştir amfinin girişine ver hop ve bass çıkışını al olmadı 100 150 lira bi teyb alırsın en fazla

beyler araçta usb yi takılı bırakıyoruz sıkıntı çıkarmı akü vs elektrik aksamında

Bende d3 kasa doblo var 2 takim jbl mit takimi 2 adet anfi 1 adet jbl 1000w bas var ve orjinal teype bagli 1700 civari bi para tutuyor

@dgkn
Tesisat dan kaynaklanan sebepten dolayı arıza olduğu takdirde onarımı Garanti den işlem yapılmamaktadır

@dgkn
Ara bir parça ile cihaz takılırsa problem yok

@dgkn benim sistemim evde kurulu şuan arabaya takmayı düşünmüyorum şimdilik. Bende jbl sub ve amfi iki tane pioneer oval kolon var.

Back