ORİJİNAL FİAT AKÜ ÖMRÜ

Benim akü fabrika çıkışı araç 2011 model..
halen kullanmaktayım, durumu da ölçümde iyi çıktı..Markasına bakmadım hiç..

3. Yıldan sonra her an yolda bırakabilir işin garibide hiç belirti göstermeden tak diye bitiyor

Maalesef. Kışın sabahın köründe eksi derecede çalıştırdı öğlen tık yok.

Benim 2. araba chevrolet aküsüde kaliteli akü 73.000 km'de araba ve akü 6 sene sorunsuz gitti

2015 Mayıs ayında aldığım sıfır araçta 50 amper mutlu+Fiat yazan akü 2018 Ağustos ayında hiç bir uyarı vermeden terlediğimi bile hissettirmeden birden bitti bu daha öncede Citroen nemo marka aracımdan başıma gelmişti fabrika çıkışı orijinal 50 amper aküler 3. Seneyi doldurduğunda her an bitebilir. Bu arada ayda ortalama 3000-5000 km yol giden biriyim

Sürekli şehir içi kullanımlar daha olumsuz etkiliyor aküyü.kullanmadan kullanmaya fark ediyor illaki.

@dr20mouse
Aynen

2015 start stop akü 3 yıl oldu serviste akü sızıntı yapmış dediler 550 TL ye değiştirdik .

İzmir gibi yerlerde 4-5 yıl su koyverceğini düşünmüyorum. Bana sıfır bir akü rahat 4 yıl gidior.

Sonra kışın çaptan düşerse değişirim. Ama gene zorlarsam 5 seneyide götürür geçer.

Not: 60amp inci aküyü Skoda favorit gibi araçta 4 sene kullandıydım. Ondan önce yiğit akü kullandım ford taunusum vardı erken pes ettiydi.

Selamunaleyküm benimkide 4 yıl sürdü zaten bi anda bıraktı öyle pek fazla belirti vermedi yaz olduğu için kışın belirti veriyoda yazın pek anlaşılmıyo ?

Kışında belirti vermeyebiliyor maalesef sabah soğukta çalıştırıp öğlen sesi kesiliyor

Back