lorenz tarafından yazılan metin:
Ahanda bu işe bi el atalım evt bağlanabilir garanti işini kafanıza takıyosanız servise taktırın ama adam gibi bi işçilik olursa bi sorun cıkacagını sanmıyorum(Türk dilinde "bi sey olmaz bagla gitsin" de denebilir)
Orjinal teyip aslında cok kaliteli bi teyp...blaupunkt(d1 ve d2 ler için konusuyorum)
Normalde blaupunkt un teybini almaya kalksanız sony den pioneer dan fazla para veririsiniz. Bence sesleri cok kaliteli. Bi de benimkinde orjinal bas var koltugun altında mükemmel bi ses kalitesi var. Yeni teyp takınca iş nasıl olacak bilmiyorum aracta 6 hoparlor var teypler 4 cıkıslı oluyor. Acaba orjınal teyp de mı 6 cıkıslı ki hiç sanmıyorum ya da 4 cıkıslı da ön konsoldaki ile ön kapılardaki paralel mi...Valla değiştirmeye hiç ihtiyacım olmadıgı için arastırmadım...
Aslında bi nedeni de yeni alacagım teyp usb hafıza kartı vs. olacak ve teyp te en az 2000 parça olacak bende gezerke yok bu değil, yok bu da değil derken sarkı arayacam bakmısım yol bıtecek ve muzık dınleyemeyecegim...
Ama sımdı boyle deel abi track zaten en fazla 20 sarkı atarsın ve onları dinlemeye mecbursun onlarda mecburen en sevdiğin sarkılar olacak zaten...Ben memnunum orjin teybimden zaten bass da var kocaman camasır makınası gibi bas kutusunu koymaya da ihtiyacım yok iyi boyle...Size de tavsiyem orjin iyidir...😉