Opet ultra yıkama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tutkun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tutkun

Saygın Üye
Adı
Serhan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2016
Renk
kurşun gri
Arkadaslar denk gelen gören varmı bu oto.yıkamayı.
Istanbul avrupa yakasında nerelerde vardır

Dosyalar

• images(2).jpg
    images(2).jpg
    33,6 KB · Okunma: 109
Maslak mehmetçik vakfı opette var.
Çokta güzel yikiyor. Kurutuyor.

Birde buna benzer total de varmiş galiba

Böyle bi otomatik yıkama bulsam hergün yıkatırım be baksanıza şiir gibi..

Doner fircali yikamalara karsi onyargim var. Belki bu kangoonun antenini kirmayi becermesi sebebiyle olusmustur ama araci cok cizdigini dusunuyorum. Aklimda uzun zamandir soru isareti var yikama konusunda. Ancak ben 1 tlye su tutulan istanyona gidip, once suyla camuru atip daha sonra sunger ve sampuanla yikiyorum. Daha sorasinda tekrar basincli su. Supurge ve hava hepsi 5 tlye patliyodu. Max 1-2 saatimi aliyo. Ancak cakallar 2 tl yapmislar suyu. O yuzden yeni arayislar icine girdim.

Bi kere bizim aracın arka camını patlamıştı bu bıcır bıcı fırçası,sorumluluk almıyorlar kaskodan yaptırmıştık

Ve arabayı gerçekten kılcal olarak çiziyor zaten ayrıntıları hiç temizleniyor buna giripte risk
alacağıma tazyikli su ile yıkarım
@Tutkun pek heveslenme iyi bir şey degil

@halilaydn

Yer neresi acaba ?

@melrock
Sancaktepe Hocam. Ancak zam geldikten sora arayis icine girdim. Uskudar haremde bi yer buldum denk dusunce orada yikiyorum. Petrolde normal yikamaci aslinda. Adamla anlastim. Basincli suyu falan kullaniyorum kendim yikiyorum bos ve musait zamanlarda. 5 tl veriyorum adamada. Pazar sabahlari erken saatlerde genelde musait oluyor.

Aracımı başkasına yıkatmam kolay kolay bizim burdaki mazotu da devamlı aldığım Shell çok iyi.Özellikle köpük makinasında kullanılan deterjan hem güzel kokuyor + hem iyi parlatıyor merak edip yıkamacılara sorduğum da deterjanın içinde üzüm sirkesi olduğunu öğrendim.

Totalde 5TL'ye var. sarıyerde. mikrofiber bezlerden yapmışlar makineyi. çizdiğini düşünmüyorum. opetinkide öyle zaten. hem yıkıyor hem kurutuyor. camlarda kalan suları da görevli temizliyor

@t0LgA
Totaldekinin ismi nedir

Totaldekinin ismini bilmiyorum. Jantlar dahil her yeri temizliyor. İç temizlik kaliyor size sadece

@Tutkun
Bu otomatik yıkamaya denk gelen varmı arkadaşlar

Back