Bilgi Opet Otobilim Kullanan Var Mı?

Otobilim ile indirimli mazot imkanı olsa kullanır mısınız:?

• Evet

• Hayır

• Toplam katılım
    68
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tabiki anahtarlik karta bagli. Biz anlaşmayı yaptığımızda da her üyenin kartı zaten olmalı. Ama Team Doblo yazmaz işte. İndirim hakları yine kartla belirlenir bence. Anahtarlık sadece ödeme aracı.

@Musa_06-18
Bilgilendirme icin sagol abi ogrenmis olduk sayende ben nornalde anahtarlik kullananlara puan vermiyilar diye biliyodum

@UğurBalci

anahtarlık kullananlara hali hazırda evet verilmiyor birşey. sitelerinde de yazmıyor.
Şuan bireysel olarak paro kart opet yakıt yakında 100 tl de 0,5 tl veriyor.
ama bize özel ayrı bir durum olacak inşallah
alınan yakıtta belirli yüzdelik oranda tl birikecek sonra yine yakıt olarak kullanabileceğiz

BP de %5 indirimli yakıt veriyor.Toyota araç kullanıcılarına özel.Bu şekilde BP ile görüşmede yapabilirsiniz.Opet'in indirimli yakıt vereceğini sanmıyorum işin doğrusu.Opetten yakıt almayıda bıraktım.Opet'in mazotunu çok yakıyor araç.Hem PO hemde BP mazotları ile karşılaştırdığımda opet bariz fazla tüketiyor.

@Dobloo46

team doblo ailesine özel indirimli mazot alabileceğiz 🙂
türkiye de yaygın ağı ile, koç markası altında sorunlara çözüm bulabileceğimiz buluşmalarımızda bizi destekleyecek bir yakıt firması olarak yaptığımız anket ve görüşleri de alarak OPET i seçtik.

@Hsnkrkmz
@Hsnkrkmz
bu konuda detaylı duyurular yapacağız çok kısa zamanda takipte kalın lütfen

Sabırsızlıkla bekliyoruz sayın kurucumuz

bu ay yetişmesini bekledik olmadı önümüzdeki ay inşallah anlaşma imzalamış olacağız takipte kalın 🙂

Kredi kartı kullanmayanlar ne yapacak başkanım

@H.Raşit DEVE

aga otobilim kredi kartı ile çalışıyor maalsef
kullanmayanlar için bir sistem yapılabilir mi soracağım

@kardelenkurt
Opet karta devam yani

@H.Raşit DEVE
alamaz mısın faize girmeden limiti belirlersin 500 tl limitli bir tane 🙂

@H.Raşit DEVE
Direk banka kartı tanımlayabilirsin. Hesabın yoksa İnenal gibi ön ödemeli kartlar ile yapılabilir. Başka çeşitleri de var. @kardelenkurt @H.Raşit DEVE

@kardelenkurt
Bekliyoruz 😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back