OPEL BİRFABRİKASINA KİLİT VURUYOR

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
(link)

OPEL gibi dev firma krizden etkileniyor sonu hayırlısı olsun

veridkleri tazminat iyimiş abi

bunlar sakat işler.rabbim kimsenin başına vermesin.öncelikle bizim ülkemizin.

Opeli İnsigna da kurtaramadı. Bu modelıne cok güveniyordu

OPEL i FİAT satın alacaktı fakat Alman lar satmak satmadılar devlet yardm etti ama bugidişle FİAT satın alabilir

opel gurubunda epey bi gerileme var.chevrolette avrupadan çekilmişti.şimdi de opel fabrika kapatıyor.bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum.

opel bu elektronik arızalarını çözmezse pek ileri gidemez

Allahtan comboyu biz yapıyoruz.yoksa onuda yapamayacaklar.

yaw ne olacak bu almanların hali?

Abi alman arabası olanlarda arabayı sadece almanlar yapıyor zannediyor adamlarda takıntı olmuş alman arabası o tanı eskidenmiş artık öyle bişey yok her firmanın üstün tarafları var

bizde pek bilen yok maalesef daha.

araba alman arabası değildir.araba dedin mi isveç'i tek geçerim.adamın arabasıda bellidir arabasının fiyatıda.

VOLVO
SCANIA
SAAB

Zaten raptor abi opel fiattan geçiniyor kasa motor vs belli modellerinde kullanılıyor

fiat gm ile multijeti geliştirmese idi opelin adam gibi dizeli yoktu ısuzunun verdiği 1.7 ile devam edecekti heralde yoluna tabi nekadar devam edebilirse

@RAPTOR
abi üç markada satıldı malesef

volvo çinli geelye satıldı aslında geely gibi bi firmaya satılması imajını sarstı ama arabalarında kendi teknolojisi ve psa motorlarını kullanıyor

scania da vw ile bi birleşmsi var

saabta iflas etti

ama volvo gerçekten tank gibi araba

saabta müthiş birşeydi fakat iflas etmeden saabı gm motors aldı opelde teknolojisini kullandı ama saab malesef yok oldu gitti

ama o 1.7 de iyi motordu.kolay kolay yıkılmıyor o motorlar da.

@doblo vip premio

gm scania yı alsın,duvara çöp sokacam!imkansız!

o 1.7 motor ısuzu motor oda problemsi uzun ömürlü bir motor

ben isuzu olduğundan emin değilim.1996 dan beri 1.7 litre motorun değişik versiyonlarını çeşitli opel modellerinde kullandılar ama hiç bir isuzu modelinde 1.7 diesel motor hatırlamıyorum.

abi bende staj yaparken öğrenmiştim motora ısuzu yazıyordu usta demişti

(link)

google amca böyle yazınca çkıyor

Aksam opelden emekli bir amca ile birlikdeydim vectra cikana kadar hic bir dizeli tutulmamisti dedi

Back