Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@minibuscu59
Saglın aa miskilim miskilim oturuk. Sen nedin nişliyn agası gurban. 🙂 🙂

@m_ates27
nabayım be abi te beklerim saat 11 de servisim var çıkış alcam bir fabrikadan servisi aydacam dedim agalarım nabarlar

selamün aleyküm.hayırlı akşamlar.

@minibuscu59

Agası gurban sen cetciydın demi 🙂🙂 Hele yorum işler nası eyımı sölede dinleyek.

@m_ates27
abe nası olsun be murat abi var bizim pederin bi servisi onu aydarım kopildik daha muavinlikten grdik bu işlere dedik okumacam baba mesleğine devam edecem senin anlayacağın napret devam. İşler yoğun sabah akşam öğen durmadan aydıyoz.Peder yaşlandı artık onu yormayayım diyom.Yolun düşerse buralara ara beni abi gezeriz be güzel agacım benim. Pırkalanmadık yer bırakmayız beya (aga demek abi demek abi ondan aga diyom sana)

Kartvizitlerim nası olmuş beya
PYDpDd.jpg

Hay Allahına gurban senin. Bende taa eskiden tası çaliştırıdım. Antep Oguzeli arası gedik gelidik. Sonracıma agam bi okul sevdası dudduki soma okuduk gettit. iyikine ohumuşum yorum. aha şindi mamur olduk. 🙂 Allah işini güçünü ras getirsin güç çedçilik valla yorum.

Aga bizde köy agasına ve birde abiye denir.

@m_ates27
zor ama ilk öğrendiğim meslek baba şoförlüğü iyi öğretti ama iç yapalım istemedi o arkasını döndü biz çaktırmadan gene işlerin içine girmeye çalıştık ilk önce kamyon muavinliği sonra otobuscü sonra b sınıfını alır almaz şehir içi dolmuşçuluğu ordan kendi servisim e aldığımda bir ara kamyonda çalıştım ama pişman değilim emde iç değilim seviyom ben bu mesleği beya

Selamunaleykum agalar. Hayırlı akşamlar.

aleküm selam feti abi nabiyosun beya

A.s feti hoşgeldin

Nabem beya 🙂 sen nabiyun barış
Hosbulduk mustafa abi nasilsin

Hayırlı akşamlar güzel ailem

Barış şöforluğu bende yaptım epeyçe bir zaman tası, kammon şöförlüğün ne oldugunu bilim yorum. Emme hakkatanda cok ama cok sevim araba sürmeyı

@Fethi KORKUT
aynı beya abi sen sorduk daa iyi olduk vakit geçiyorum 11 servis var sizin gibi güzel abilerimiz sobet ediyoz

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back