Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
abi bilmiyom ama allah kimseyi bel ve topuk arısıyla baş başa bırakmasın topuk ağrısı kötü oluyo allahan o yok bnde

Geçmiş olsun kardeşim. Bende de vardı. Kuşak aldım yüncüden sardim belime. Birkaç gün o şekilde takildim. Sonra düzeldi çok şükür.

diyorlarya abi en önemli şey sağlık paran olsun çok iyi işin olsun sağlını kaybettiğine değeri yok paranı kaybet sağlını neşeni kaybetme

@mst_krmn
Geçmiş olsun kardeşim acil şifalar dilerim

Bu akşam serviste personelin bana hediye ettiği şarkı bende sizi dinleteyim dedi

Selam Aleyküm can dostlar. Nihayet mesai bitti. koşa koşa sizin samimi söhbetinize katilim dedim. iyi geçeler

@cemilboyraz

Cemil hoş geldin Team Doblo ailesine. Hayirli olsun Rabbim kazadan beledan korusun inşallah

erkese iyi akşamlar 12:30 çıkışım var velimeşede bir fabrikadan çıkış alcam servis beni ekler erkese ayırlı geceler

selamün aleyküm.hayırlı geceler.hoş sohbetler.

@mus55
Vay dostum hos geldin gec geldin..😀

hayırlı geceler.

Mesut geçmiş olsun

Mustafa Abi hoş geldin

@doblo vip premio

Oguz kardeşim hoşbulduk. Bir istegim olaçak forumda 2 mustafa olduğundan Ateş veya mus55 diyelim.

Dostlar 05:30 da mesai var. Yatış zamanı iyi geçeler.

Servisten geldim ama yarın sabah 5.30 ayaktayız gene epinize iyi geceler yarın görüşmek üzere

@m_ates27

doğru abi karışıklık oluyor

iyi geceler dostum

Hayırlı sabahlar dostlar. İşleriniz bereketli gününüz aydın olsun. Rabbim sevdiklerinizle beraber etsin inşallah. Rabbim sizleri sevsin ve sevdirsin.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back