Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
hayırlı geceler ailem..

sitemize firmalar bölümü koyuyoruz

burada team doblo üyelerine indirim yapacak ve yardımcı olacak firmaların bilgilerini yayınlayacağız

Hayırlı olsun diyelim o zaman 🙂

herşey bu güzel ve büyük aile için..

teamdoblo her yerde organize olacak

her ilde bize yardımcı olacak arkadaşlarımızın olacağını bilmek ne kadar güzel bir şey seviyorum len bu aileyi 😀

Hela sana murat. Biz de her daim elimizden gelen ne varsa yapmaya haziriz.

@Fethi KORKUT

eyvallah kardeşim

üyelerimiz bu firmalardan indirimli ürün ve servis hizmeti alacak

bunu yapan firma varsa buraya eklenecek

üyeler bu firmaya destek çıkacak

hem üyelerimiz hem de firma kazanacak

@Doblo55
Hayirli pazarlar kardeş..

Hayırlı pazarlar dostlar.

gunaydın millet

@MEHMET78
biraz uğraştırıyo ama kesebilirsin ben geçen yıl aldım kestim sıkıntısız kullandım bu sene muayene hafifi kusur yazdı babam kızdı gitti opardan aldı 50 tl bayıldı hiç sesimi çıkarmadım. 🙂

hayırlı günler

silecek önemli bir rkipman eğer iz bırakıyorsa görüşü kısıtlıyor ise tehlikeli olabilir

linea varken bende gidip 20 tlye silecek almıştım birde ölçülerinide yanlış almışık sileceklerin ucu birbirine çarpıyordu ve kırılacak gibi olu değiştirmiştim

o yüzden dobloya gidip orjinal fabrikanın taktığı sileceklerden taktırdım 40tl idi ama orjinallet çok güzel siliyor

SLM . ARKADAŞLAR. HERKESE İYİ GÜNLER. SLM MEVLÜT AMCA.

Aleyküm selam, hoşgeldin Mevlüt amca.

Ya bizim doblo ümraniye'de geziyo -.- Kapının önünde göremeyince tedirgin oluyoruum -.-

@mali_55 ile ünyede bi buluşup konuşalım dedik çok iyi de oldu team doblo ailesinin içtenliğini bi defa daha anladım ve şuan iyiki team doblodanım diyorum ve hepimiz büyük bi aileyiz ve verdiği hediyeler cidden çok hoşuma gitti sağolsun varolsun öz abim kadar sevdim kendisini
IMG-20150111-WA0002.jpg
IMG_20150111_152119.jpg

güle güle kullan mesut kardeşim. mehmet ali abimizde diğer abilerimiz gibi candır... 🙂

ömer az sonra bende çıkacam ümraniye ye yakalar gönderirim eve 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back