Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@kardelenkurt

Abi şimdi ben kare plaka yaptırmak istiyorum. Mühürlü yaptırmak büyük sıkıntı yok gidiceksin 1 ton uğraşıcaksın 1 ton sıra falan beklicekmişsin ve plakayı kare yapınca 2 plakayıda kare yaptırmak gerekiyormuş diye gördüm araştırdığımda..

evet ozaman ikisi de kare olacak diye biliyorum bende

mühürlü olsun da sıkıntı yok

ama dediğim gibi mühürsüz ise polis bana araç bağlama nedeni dedi

Cümleten aleykum selam agalar buyrun iciniz ısınsın

Dosyalar

• IMAG0008.jpg
    IMAG0008.jpg
    1 MB · Okunma: 27
@kardelenkurt

Hmm abi o zaman şu bulduğum yer app plaka yapıyorlar Beşiktaş trafikten mühürlü acaba kare yapabiliyorlar diye sorayım eğer yapıyorlarsa süper olur 🙂

Oooo Yusuf abii herkes alsında en sonda, bana kalırsa 1 bardak alırım bende çay :hhhhhh:

Biri kare biri normal plaka yapilabiliyor diye biliyorum ben ömer plakayi sök ikiye katla 40 liraya yenisini cikariyolar

@duhan13

Ya dediğim gibi bir ton uğraşıyormuşsun oraya git şunu al buraya git bunu al sonra gidip ruhsata yazdır + sıra beklemek falan birton işmiş ya :/

Temiz iş olur ama basin agrimaz ilerde bende dusunmustumde plakayi vidaladim altindan cok delik cikacak kare olursa 🙁

Herkese selamlarr 🙂

İzmir'de donuyoruzzzz -5 leri gördük.

Arabamı çalıştırmak istemiyorum vallahi kendini ısıtmak için çıkardığı o sesler içimi sızlatıyor. Kışın sevmiyorum araba kullanmayı ama ısınana kadar araç ısınınca maması yeni verilmiş bir bebeğe dönüyor 😀

BENİM GİBİ YAPTIR UZAKTAN ÇALIŞMA TAKDIR EVDEN ÇIKMANA 10 DAKKA KALA KUMANDA İLE ÇALIŞTIRIYORSUN BALKONDAN CAMDAN SONRA İNİYORSUN ARABA SICACIK

arabayı viteste bırakmamaya özen göstermek gerek o sistemi kulananlar için 😀

@fingerbowl

Valla abi yaptırmak lazım ya. Valla arabanın kendini ısıtmak için çıkardığı sesleri duyunca içim sızlıyor. Ben o sesleri duymadan kendini ısıtsın istiyom 😀

@Omer Akdemir
sürücüsüz giden ilk doblo diye adı cıkar artık 😀

Küçük harf lütfen 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back