Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@kardelenkurt

Lider bu sene hakemler anladın sen onu Gardaş... :huhuu:

@m_ates27

Yeni tanışmalar da genelde muhabbet böyle başlar.... Sonra doğal haline dönüşür... Hiç bir sakıncası yok tabii ki, aksine memnun oluruz Mustafa... Yada Mustafa Abi... Hangisi olsun.. :krnz: 😉

Son düzenleme:
SLM, GENÇLER.BUGÜN GÖZ DOKTORUNA GİTTİM. KATARAK ALDIRALIM DEDİK. RETİNADA PROBLEM VAR DEDİ. AYIN ONUNDA GÖZ ANJİYOSU OLACAĞIZ.SLM MEVLÜT AMCA.

Geçmiş olsun Mevlüt amca Allah şifa versin.

@MEVKU946

Geçmiş olsun Mevlut abi

Geçmiş olsun Mevlüt Amca ALLAH şifa versin

Bugün bi adres arıyordum navigasyonda sağ olsun alakasız bir yere götrüdü beni gerçi yeterli adreste yoktu yolda bilenler bilir şu komple folyo kaplı d3 dobloyu gördüm selamlaştık neyse daha sonra bi sokakta adres sorayım dedim sans eseri tekrar karşılaştık ve adresi bana anlattı buradan tekrar teşekkür ediyorum.

bunu anlatma nedenim teamdoblonun çok gzüel bi aile olduğunu anlatmak bugun teamdoblonun vasıtası ile tanıştığım birinin yardımı oldu bu çok güzel bir şey

@doblo vip premio
geçmiş olsun Mevlüt amca Allah şifalar versin

kaplamalı doblo derken emrah abiyimi diyosun? 15 haziranda bulusmadada vardı 🙂

MEVLÜT AMCA GEÇMİŞ OLSUN...

Kaplamalı doblo çok hoşuma gitti ben bile yaptırmayı düşünüyorum çok güzeldi araç

bu deniz mavisi var kaplamanın Ankara'da bir golf te görmüştüm.

@cAn 3436
Can evet yazarken aklıma gelmedi ondan kaplamalı doblo dedim

goptaki buluşmayı söyledi ben katılamamıştım ona dedim diğerlerine gelmedin işleri yoğunmuş yoksa katılacakmış ama büyük istanbul buluşmasına katılacakmış kısmetse

SLM GENÇLER. SİTEYE GÜNDÜZ GİREMEDİM. SORUNMU VARDI. SLM MEVLÜT AMCA.

@kardelenkurt
SAĞOL MURATCIĞIM. MALÜM GÖZ SORUNU. HAFTAYA ÇARŞAMBAYA GÖZ ANJİYOSU OLACAĞIM. SLM MEVLÜT AMCA.

Evet Mevlüt Amca sitemiz dahada gelişiyor o yüzden arada sıkıntı oluyor

Mevlüt Amca geçmiş olsun acil şifalar

Selamuun aleyküm, Mevlüt amca geçmiş olsun Allah şifa versin.

İstanbul buluşmasına yine yetişemiyorum galiba 🙁 Ehliyet ah ehliyeet!!!

Aleyküm selam Ömer

büyük istanbul bulşmaı haziran diye planlanıyor ehliyeti ne zaman alacaksın?

Sitenin yeni sunucuya gecmesi isleminde son asamaya gelindi dostlar.. yarin belki son olacak bu siteye girememe sorunlari.. ama isin sonunda turbo devreye girmis multijet gibi olacak hızimiz..😀

Mehmet Abi 2500 devirden sonra jetliyicez ozaman😀

Ömer babanla gelirsin zaten belkide ailer de katılacak ve böylece gerçek teamdoblo ailesi meydana çıkacak🙂 haziranda çok bomb bi buluşma olacak ALLAH izin verirse çok kalabalık olmalıyız

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back