Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar sanırım ailenizin en genç üyesiyim ve hic doblo kulllanmamıs ve daha alma cabalarını surduren 1 bireyim sizlerden 1 kac öneri almak istiyorum ama neden nicin ve ne sebebiyetten oldugunuda genıs genıs anlatırsanız sevınırım yani basitlestirin simdiden herkese tesekkurler

şimdi dusunun elinizde doblo yok doblodan mukenmel 1 sekılde cok anlıyorsunuz 1 doblo almak ıstedınız hangi dobloyu neden nicin ne sebebiyetten alıyorsunuz

misal aklımdaki dusunceyi sizlere örnek olarak verıyorum

ben okadar arastırdıktan sonra 1 azda oguz beyın kafasının beyıncıgını haslama yaptıktan sonra sanırım 1 azıda kızatma oldu [ 😀 ] kusura bakma oguz bey

d1 kasalarda 1.3 promioyu kesfettım neden ve niçin

ilk defa doblo alıcam 1 az vergisini dusundum daha dusuk 1 azda maliyetler arası dusuk misal 10.bin ila 15 bin gibi 2006 ya kadar olanı tabıkı vede ilk defa alıcagım için en fulune baktım normalde en fulu sıralarsak

1.sırada 1.9 wip multujet tercıh etmedim cunku 1.9 cok yakar hemde vergısı cok

2. sırada 1.3 promio hem daha az yakar hemde daha az vergısı var

tabı bunların dısında bu sıralamalar dogru suralama en fulu wip o 1. da var sadece sonrasında promio oda 1.3 te var bende bu uzden tercıhımı 1.3 promiodan kullandım ama butun bunlar d1 kasa için

şimdi sizden istedigim ney d2 nın kasalarını gördügüm zaman en bosu bıle olsa d1 ın en fulunden daha cazıbelı albenısı olan 1 arac gıbı duruyor aklım d2 ye kacıyor sonra dedım kendı kendıme madem d2 cok dusunuyorsun d2 nın en fullerının sıralamasına bakalım ama 2006 ila 2008 arası olan doblonun en fullerı önemli olan nese sanırım anlatabılmdır hadı bakalım yorumlarınızı beklıyorum saygılarımda

efendi erdogan

SLM GENÇLER. YOKLAMAYA KATILIP YATACAĞIM. HERKESE İYİ GECELER. SLM MEVLÜT AMCA.

iiyi geceler mevlüt amca

İyi geceler mevlut amca

hayırlı geceler.xhancor kardeş ismini yazmadığın için nikinle yazdım.sen d2 1.3 bir premio al keyfine bak.

xhanco bende 2007 1.3 premio var şiddetle tavsiye ederim

Ama 15 bin tlye full d1 de alamazsiniz 15 binn icin bakacagin araba doblo active 1.3mjet 2004 2005 model

sen bu soruyu oncedende sordun herkes en pahalisini ister

Ama 15 bin tlye full d1 de alamazsiniz 15 binn icin bakacagin araba doblo active 1.3mjet 2004 2005 model

sen bu soruyu oncedende sordun herkes en pahalisini ister

Xhancor tavsiyelr hep ayni yonde dinle bence... yoksa kafan daha cok karisir...

Cumleten hayirli geceler dostlarim..

bende kaçtım.

hayirli geceler 

SLM, GENÇLER;BUGÜNKÜ OTURUMU AÇIYORUM. SÖZ ALANLAR İSİMLERİNİ YAZDIRSIN. AKŞAM MAÇ OLDUĞU İÇİN OTURMU ERKEN AÇTIM.HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR VE SICAK SOHBETLER DİLERİM. SLM MEVLÜT AMCA.

Hosgeldin Mevlut Amca

erkenden burdayız Mevlüt amca 🙂

selamün aleyküm.hayırlı akşamlar

Hosgeldin Mevlut Amca
SLM OĞUZCUĞUM. HOŞBULDUK.MOBİLSİZLİKDEN UZAK KALDIK.SLM MEVLÜT AMCA.

hayırlı akşamlar.

SLM, GENÇLER.OTURUMU 10 KİŞİ ONLİNE OLMAZSA KAPATACAĞIM. SLM MEVLÜT AMCA.

daha var mevlüt aca.

mevlüt amca hoşgeldin.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back