Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Mevlut amcaaa hos geldin.. artik seni aramaya cikacaktik.. ozledik seni cok..

Aksam muabbetleri artik bu baslikta.. sensiz olmaz...

şurayı anlamadım.mevlüt amca varda benmi görmüyom 🙂 🙂

Bi an online gordum onu.. ama gtti sanirim..

soğuk ankara gecesinden herkese sıcacık bir merhaba

merhaba.havalar bundan sonra soğuk olur genelde.yavaş yavaş kışlıklara geçmek gerekecek gibi.

Merhaba mesut...

merhaba.havalar bundan sonra soğuk olur genelde.yavaş yavaş kışlıklara geçmek gerekecek gibi.

Aynen mehmet baya sogudu.. ama burada sohbet sicacik...🙂

merhaba mehmet emin sohbetiniz bol olsun

SLM. TEAM DOBLO AİLESİ. TATİL BİTTİ MEVLÜT AMCANIZ DÖNDÜ. TANIYANLARA VE TANIMAYAN ÜYELERE, SONSUZ SEVGİ VE SELAMLARIMI SUNUYOR , HAYIRLI GECELERE DİLİYORUM. SLM MEVLÜT AMCA.

Hayirli sohbetler

MEVLUT AMCA hosgeldin ozledik seni vallahi iyisindir insallah

SLM. TEAM DOBLO AİLESİ. TATİL BİTTİ MEVLÜT AMCANIZ DÖNDÜ. TANIYANLARA VE TANIMAYAN ÜYELERE, SONSUZ SEVGİ VE SELAMLARIMI SUNUYOR , HAYIRLI GECELERE DİLİYORUM. SLM MEVLÜT AMCA.

Sitemzin onursal uyesi, buyugumuz mevlut amcamiz donmus.. hos gelmis safalar getirmis...

SLM M.ALİ BEY YAŞ 69 ANCA GELDİK. SAĞOL SLM MEVLÜT AMCA.

aleyküm selam Mevlüt amca hoş geldin özledik valla 🙂

mevlüt amca hoşgeldin.ne yaptın düldülü düzeltebildin mi?

SLM, ARKADAŞLAR. EVDEN UZAK OLUNCA SİZDENDENDE UZAK OLDUK. 2003 MODEL Bİ TELEFONUM VAR TATİLDE O DA BENİM GİBİ MOBİL AMA SADECE KONUŞTURUYOR . ONUN İÇİN UZAK KALDIM SİZLERLE. SLM MEVLÜT AMCA.

mevlüt amca hoşgeldin.ne yaptın düldülü düzeltebildin mi?
SLM, MEHMETCİĞİM SAĞOL. DÜLDÜLE GELİNCE DÜZELMEDİ AMA 3500 KM YAPTIM YOLDA BIRAKMADI. YALNIZ BİRAZ CANINI ACITTIM. SOL TARAFI SÜRTTÜM. KASKA YAPACAK. SLM MEVLÜT AMCA.

hoşgeldin mevlüt amca.nasılsın.

aleyküm selam Mevlüt amca hoş geldin özledik valla 🙂
SLM CAN. ENSON HABERLEŞTİĞİMİZDE STAJ YAPIYORDUN. ŞİMDİ NE YAPIYORSUN. SAĞOL SLM MEVLÜT AMCA.

hoşgeldin mevlüt amca.nasılsın.
SLM MUSTAFA BEY. SAĞOL. BİRAZ GECİKTİK. ALLAH ÖMÜR VE SAĞLIK VERİRSE Bİ KIŞ BURDAYIZ. YAZA ALLAH KERİM. SLM MEVLÜT AMCA.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back