Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
herkese selam olsun dostlarım

Ve aleykumselaam

Eyvallah fethi kardes... bursa bulusma yaklasiyor, varmi yeni gelisme fethi

pazar günü temsilciler toplancaz abi hem bion tanisma olsun hem bulusmayi goruscez

hayırlı akşamlar.

pazar günü temsilciler toplancaz abi hem bion tanisma olsun hem bulusmayi goruscez

Iste bu super...

Il temsilcilerimiz organize olmus coktan..

Bursa buyuksehir calisiyor...😀

Sana da hayirli aksamlar mehmet abi. Hoşgeldin. Nasilsin

Iste bu super...

Il temsilcilerimiz organize olmus coktan..

Bursa buyuksehir calisiyor...😀
aga süper bu adamlar
🙂

Bu hoş övgülere layik olmak için cabaliyoruz abiler. Fakat simdilik offline olmak durumundayim. Çünkü vatsaptan olacak bitcegi gorusuyoruz. Simdilik kendinize iyi bakin. Sonra görüşmek üzere.

Bu hoş övgülere layik olmak için cabaliyoruz abiler. Fakat simdilik offline olmak durumundayim. Çünkü vatsaptan olacak bitcegi gorusuyoruz. Simdilik kendinize iyi bakin. Sonra görüşmek üzere.

Tamam fethi siz devam edin... sonuclari merakla bekliyoruz

bursada gezilecek yerler:

1. ulu cami
2. teleferikle uludagın zirvesi
3.cumalı kızık köyünden kahvaltı
gelirken de kardeşinize bi kestane şekeri alırsanız süper olar*B)

1. ulu cami

Eymen bir seferinde bursaya giderkn arkadsim, kardesine kestane sekeri getirirmsin demisti.. bende lafi mi olur dedim... ama bursaya gidipte kestane sekerinin fiyatini gorunce hay dili essek arisi dedim....😀

fren balataları bujiler degişmiyormu oguz kardeşim birde carbo cleamer nedir

fren balatalari gerekli ise degisiyor isitma bujilerini unutmusum onlarda degisiyor ben isitma ujilerini servis kirdigi icin degistirtmedim kendi ustam degistirttirdim

1. ulu cami

Aga Bursaya gelip ÇiçekIzgarada İskender yemeden dönermiyim ben

Bursa cok guzel uludagsi cumali kizik koyu ulu camii ve birde buyuk cinar var super biyer

ve iskenderi ve pideli koftesi cok guzel ben cekirgede kalmistim cok sempatik bi yer

Huseyin Abi

carbon cleaner enjektor temizligi enjektorleri cihaza bagliyorlar ve temizleme sivisi ile enjektorleri piston ustunu silindir duvarlarini subaplari olusan kurumdan temizliyorlar

saolasın oguz kardeşim kavaklıdere oto ankaradan randevu alıp en kıa sürede gitcem km 39500 de önceden bilgi sahibi oldum aynen mehmet agabey bi kutuda 4 tane şeker 15 20 lira siz kazasız belasız gidip gelin ben istemem pişey

1. ulu cami

Aga Bursaya gelip ÇiçekIzgarada İskender yemeden dönermiyim ben

Baki abi ulu caminin yakinlarinda klasik bir dukkan var ben prada ilk yemistim super bi lezzet ama adini unuttum

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back