Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Çocuklar insanın bütün yorgunluğunu alır.Allah rahatlık versin Fethi kardeş

Mesut chip tunning ile ilgili neye karar verdin..

abi kararsızım sanırım yaptırmayacağım

abi kararsızım sanırım yaptırmayacağım

Simdiki halinden mwnnunsan kafa yorma...

O gun de dedimistim, ben yaotirdim cok memnunum yazilim olayindan..

abi maliyet ne kadardı

Beklesin bakalım

ben müsaade istiyorum herkese iyi geceler diliyorum.

Iyi geceler mesut..

Hayirli geceler

Cumleten hayirli geceler..

rizeden herkese selamlar hayırlı geceler...

Hayırlı geceler.

DOSTLARIM GÜNAYDIN..

Günaydın ve Tünaydın.......Sizleri seviyorum ben geldim

Hoşgeldin Baki abii...

Eyvallah Mehmet Alim can kardeşim

Hayirli aksamlar Baki Abi senin sohbetin ile daha neseli olacak aksam sohbetimiz

pops a dant ezik duzeltme aparati elime ulasti ilk denemei buzdolabinin uzerindeki minik ezikte deniyorum buzdolabinda sonuc guzel bakalim yagmurlar dinsiz arabada nasil sonuc alacagiz ama alet hosuma gitti parasina gore sonuc guzel olacak gibi

Baki Abi bu buzdolabinin sac kalinligi baya kalin heralde esnemiyor hic icindede kopuk falan mi var?

şunun resimlerini atsana dostum?
bunun benim aksa soldaki gçöüğe uygulama şansımız ne?

http://www.hepsiburada.com/liste/pops-a-dent-kaporta-gocuk-tamir-edici-kisisel-set-09c008/productDetails.aspx?productId=otm09c008&categoryId=20024947

serdar abi bu linkteki urun arabada once sonra fotolari cekexcem tabletten becerebilirsem atacam doblodaki sonucu yazacam ama ise yarayacak gibi bence senin eziktede ise yarayabilir bikac denemede ceker abi bazi forumlarda yapanlar var adamlar once sonra cekmisler sonuc cok guzel

ise yararsa seninkinide duzeltiriz abi insallah ise yarar eger yararsa birtane daha alirim obnemli bi alet

An itibariyle onlıne sohbet, muhabbet, dertleşme, didişme,cedelleşme saati başlamıştır... duduk duymadık demeyinn...😀😀

selamün aleyküm.hayırlı akşamlar.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back