Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Serdaaaarr bak kestane dedimm.. sinop hemide...😀
yok aga sevmem..
karalahana çorbası mısır ekmeği ve yoğurt hala aklımda🙂
yazdım kenara:/

Kestane sevmeyen serdarrr... hic mantikli gelmiyor ya neyse...😀

Aytaç Bey bi anahtarcıya sorun belki yapabilir d1 premio varken fiorino anahtarı yaptıracaktık olmaz dedi anahtarcı sonra sustalı yaptı 3 defa, değiştirdik kırıldı pişman olmuştum özellikle bğr defa gece 12 deçailece piknikte karaburun sahilde tam gitçez anahtar paramparça oldu zar zor toplayıp çqlıştırmıştık orjinali en iyisi o yüzden

SERDAR Abi ankara yolunda ceza yemedik inşallah🙂

Bu basligi actigimiz ilk aksamda 10 sayfanin uzdrinde,ve yogun katilimla cok guzel sohbet oldu..

Her gece 21:00-24:00 arasi musait olan tum dostlari bu. baslikta muhabbete bekliyoruz...

Sabah mesai var.. herkese hayirli geceler...

Herkese hayırlı geceler

Teşekkürler Oğuz verdiğin bilgiler için 🙂

Benden de bu kadar hayırlı geceler.

Aytaç Bey bi anahtarcıya sorun belki yapabilir d1 premio varken fiorino anahtarı yaptıracaktık olmaz dedi anahtarcı sonra sustalı yaptı 3 defa, değiştirdik kırıldı pişman olmuştum özellikle bğr defa gece 12 deçailece piknikte karaburun sahilde tam gitçez anahtar paramparça oldu zar zor toplayıp çqlıştırmıştık orjinali en iyisi o yüzden

aboooo bak onu bilmiyoruz daha🙂
şöför öder kardeşim,bide yanında gaz veren🙂

cümleten hayırlı geceler bende kaçar *wait*

arkada biz sakin sakin oturduk 🙂)))

Hayırlı Geceler arkadaşlar.

Sizde gaz verdiniz Can bi ara aha 190 oldu😀 dedi Baki Abi zaten sol bacağımı ittiriyordu inşallah gelmez bişey Baki Abi bişey olmaz radar yok dedi bizde bastık ALLAH ne verdi ise😀

Dobloda gidiyor ama be😀

Onlar araba kullanmayı bilmiyor arabayı hissedemiyor

Arac kullaniyorum bu aksamki sohbete bi yarim saat gecikmeli dahil olacam insallah.. herkese iyi muhabbetler simdiden...

Herkese merhaba keyifki sohbetler

Yol bitti geldim.. hayirli geceler cumleten.. kimler burada.....🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back