Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
sürünmeden askerlik yapmadım diyeni askerden saymıyorum her asker sürünerek askerlik ünvanını alıyo

@ceyhungulen. @nofear 2234. Abiler farlar patladi ip cambazi 500 lira istedi mercegi oturtmaya yarin 1 takim sifir far alip oyle cikiyorum yola haftaya onlari karartiyorum bunlarida ben parcalicam gerekirse ben takicam mercegi yedek dursun oburu.. Uyumadim bu aksam islerim wardi baktim ama netim bitmis heralde ewe gelince geldi butun mesajlar

Az ewwel ewe gelirken basimdan gecti sizide uyarmak isterim arkadaslar..araclariniz parkettiginizde aracinizi son bir kez kontrol edip oyle gideceginiz yere gidin. heleki istanbul ankara gibi hirsizligin cok oldugu buyuk illerde. komsum doblosunun camini acik birakip ewine gitmis sans eseri gordum arayip bildirdim inip kapatti.kotu sonuclar dogurabilicek ufak dalginliklara dikkat! Her istimale karsi telefon numaranizi cama koyun. o oyle yapmis oylelikle arayip ulastim..

@Onuryilmaz
her kapattığımda her kapıyı iki defa kontrol eder aynaları katlar öyle eve geçerim artık alışkanlık oldu bende

Hayırlı geceler beyler. Uykum kaçmadı ama yatmadan bi bakayım dedim 🙂 🙂 🙂 keyifler yerinde dir inşallah

@serkanortanca
sanada hayırlı geceler abim 🙂 çok şükür iyi diyelim iyi olalım

@Onuryilmaz
arabanın etrafında bi kaç tur atılmadan eve çıkılmıyor 🙂)

Bende her akşam kontrol ederim ama geçenlerde unutmuşum benim oğlan orta lambayla oynarken açık unutmuş sabah bi baktım sanki yanacak ateş gibiydi . Allahtan başka türlü bir yer açık kalmamış onada şükür 🙂 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back