Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Yunus baskanim hayirli olur insallah bence ankara yi sen yonetmelisin benim düşüncem gorusum bu adam gibi adam hizmetde sınır tanımayan birisin.

cümleten iyi hayırlı geceler birlik ve beraberlilikten dolayı hepinize minnettarım.:tskler::tskler:😴😴😴

başkanım bişey ekmedim Estağfurullah hepimiz team doblo ailemizin birlik ve beraberliği içersindeyiz ankara il yöneticimiz@mesut170 Başkanımızda aynı gayret ve cabalarla yıllardır aynı mücadeleyi vermektedir.ama il yöneticiliğine gelince ben Karargâh gibi müsaitimdir kısıtlamalarım yoktur iş olsun ev olsun hem maddi hem manevi misafirperverlik yardımlaşma ve birlik ve beraberlik içersinde mesut Başkanımız kardelenkurt adminimizin kuralları cevresinde yürümeye devam edeceğimizi düşünüyorum.ankaramız büyükşehir ve her ilden gelen üye ve arkadaşlarımıza team doblo ev sahipliğini yapacak kapasitedeyim ankarayı ve team doblo 81 ili temsilen.

il yöneticiliğim olsun veya olmasın bu birlik ve beraberliliğimiz aynıdır team dobloya bize farklı iller farklı fikirler farklı dostlar farklı zihinler kattığı için minnettarım gönülden görevimizin kutsallığına ve bağlılığına inanıyorum.aramızda ufak tefek problemler olsada o problemleri unutup alçak gönüllülükle yaklaşıp birlik ve beraberliğin sadakatine inanıyorum hepimiz kardeşiz abiyiz aileyiz kimsenin ailemizin huzur ve sükunetini bozmasına izin vermeyip hatalı olan şeyleri doğruluğa cevirmekle mükellefiz aile bağlılığının bu şekilde olmasına önem vermeliyiz.

ha burada biz küçükler bazen büyüklerimizden yüz bulup şebekleşiyoruz şımarıyoruz onlardan ricamız daha yeni yeni büyüyor emeklemekten kurtulup hatalarımızla yüzleşerek olgunlaşıyoruz büyüklerimiz yaş itibariyle alınıp darılıyolar onlardanda Özür diliyoruz biz kücükler bazen eşeklik yapıyoruz ama büyüklerimize kepçe kulaklarımız serbest her türlü çekebilirler büyüklerimizin önünde saygıyla Eğilmeye mahkumuz.büyüklerin karşısında Eğilmekte sayımgızda ileri gelir.

cümleten günaydın hayırlı işler herkese ankara yağışlı.
FB_IMG_1455165361868.jpg

@yunus0635 .
İl yöneticisi @mesut170 ile beraber çok faydalı işler yapacağına , aynı zamanda her taşın altına elini sokacagina inanıyorum.
Bir elin nesi var iki elin sesi var derler.
Sonuna kadar d3stekliyorum.
Kendi görüşüm geç kalınmış bir atamadır.
Hayirlisi olsun.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back