Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar 26 yıldır geçelim gündüzlü çalışmaktayım gece Vardiyası ile ilgili bütün söylenenler katılıyorum birde ben ekleyeyim sinir sistemimiz bozuluyor hiç olmadık şeylere bile sinirlenirsin atarlanirsin çocuklar küçükse uyutmuyorlarsa vb zordur zor

@mesut170
Mesut bende 24 calişim 24 istidat nasil

@aozgur
Stickir gelsin hallederiz.

@m_ates27
abi bu kötü değil mi?

biz 12 24, 12 48 çalışıyoruz

Biz ulasim ve trafik denetleme olduğumuz için böyle calisik

akşamın hayrından sabahın şerri iyidir derler atasözü

Cumletten hayirli aksamlar.. Gece bende calistim ama bizim is epey hammallikti baya yordu acikcasi reklamcidaydim gece baskiya devam ediyoduk yeri geldimi pazar aksam ise gidip persembe gecesine kadar is yerinde kaliyoduk 2 3 saat uyku geri kalan zamanda devam berbatti..

Uzmanlar arastirma yapmislar abi gun isiklari insanlarda pozitif enerji olusturuyomus gece uykusuda vucuttaki sinir hucrelerini yatistirici bi ozellige sahipmis

İnternetten kafe kurulumları çok yorucu oluyor. Sadece sistemi hazırlamak için en az 4 gün gece gündüz bilgisayar başında programlar oyunlar kurulup her biri tek tek test ediliyor. Bu arada vücut maymuna bağlamış oluyor 😀 Sonrasında kaç bilgisayar varsa kafe kapatılıp 1.5 2 gün boyunca klon atılıp ıp verilip ana makinaya tanıtılıyor vs gibi ara sıra 1 saatlik dalmalar beğinen çöküş yaşanıyor 😀
1 hafta gece gündüz çalışmanın sonucunda 1 haftada kendini zor topluyor insan. Gecen gündüzün karışıyor 😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back