Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@Seloo başkanım ses ver napıyosun

ALLAH hepimize rahatlık versin yolda olanra dışarda kalanlara yardım etsin amin.cümleten iyi geceler ankara beyaza büründü aferin iyi dua ettiniz yarın buzdolapları çalışmıcak ben para basamıcam anlamına geliyo mutsuzum

@yunus0635
Amin. Abi pislik gider hastalik kirilir susuzluk azalir varsin birkac gun is olmasin 🙂

ben su gönderirim oraya erikliden başkanım

O degilde hafta sonuna kalmasin abi su hale bak kiz isticez bu hafta isimiz kalicak😀😀
20160119_005122.jpg
20160118_231249.jpg

et et et dua etsen dur yadır mevlam suuuuuuuuuuu

😀😀 kar yuzunden stres oldum abi

yeterki içlerimiz temiz olsun ALLAH TARAFINDAN gökler yerler temizlenir rahmet iner başkanımm

damat ilk aylar tap datlı olur

cicim ayları başkanım normal şuan sen d4 1,6 gibisin 20000km bakıma girince belli olur daha yenisin çok km ler yapacuuuunnnn öp babanın eliniiiiii

😀😀 benim model eski abi d2 gibiyim 100 bini buldumda ustune almadigim icin oyle gozukuyo kiz tarafiyla teskilati onceden kurdum 😀😀 onlar bende yana

dikkat et başkanım ginede sen bak istanbula kar yağdığı gibi güvendiğin dağlarada kar yağmasın sonra demedi demee biz senin gibiydik bekmibek datlıydık herkes itaat ediyo niye çünki yunus baba ne isterlerse hep yapıyordu ama artık yoooooğğğ bedavaya bakalava

dikkat et başkanım ginede sen bak istanbula kar yağdığı gibi güvendiğin dağlarada kar yağmasın sonra demedi demee biz senin gibiydik bekmibek datlıydık herkes itaat ediyo niye çünki yunus baba ne isterlerse hep yapıyordu ama artık yoooooğğğ bedavaya bakalava

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back