Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Selâmun aleyküm abilerim kardeşlerim istanbulda hikamet eden canlarim maçların olduğu gün arkadaşlarımıza desteğe bekliyorum ben umraniyeden geliyorum etilere volkan kardeşim Hadımköy den katılıyor @volkan guney abim sogukta kol ağrısına ragmen geliyorsa sevgili ailemi bekliyorum saygılar hayırlı geceler

@kadir24
müsait olan tüm dostlarımızı arkadaşlarımızı desteklemeye davet ediyoruz...

@ozcank foruma hoşgeldin profil avatar yüklemeni rica eder keyifli forumlar dileriz.henüz d4 dobloyu basanı duymadık

@yunus0635
D4 basan var ama sevris disi oluyor onun icin basmiyor benim arkadasin besiklerinde skinti oldu garantiye girmedi resimleri cektiler fiat da yolladilar bence basmayin kardesler

@UĞURLU42 zaten kesinlikle önermiyoruz ve d4 basanı görmedik.

@UĞURLU42 konu kapanmıştır no problem önermiyoruz sadece servis zaten gördüğü an içeri almıyor aracı.

Bu sayfada herkez fikrini söyler kimse kendini ustun görmesin bisi sanmasin ben 2005 den d1 d2 d3 d4 kullaniyorum aracin her şeyini ogrendim suanda 3 tane var. Yanu su arkadaslra yaptiklari seylerden nekadar zarar gormelerini soyluyoruz ve yardim ediyoruz. Kimse allah dan daha üstün degildur.

@UĞURLU42 kimsenin kimseye asla bi üstünlüğü yoktur servisle çok çalıştığımız için prosüdürü biliyoruz kardeşim.haşa

burda almıyo servis.sen orda aldırabilirsin

fia tan oto basık aracı garanti kapsamına kesinlikle almıyo garanti iptal.

fabrika ayarlarının dışına çıkma ve usülsüz kullanımdan doğacak hataları kesinlikle kabul etmiyor işlemler garantiyi iptal edebiliyor ve tutanak tutuluyor bilir kişi tarafından.bugün bu sistemi tüv dahi kabul etmeyip aracı içeri almıyo muyane dışı.

farketmez nekadar km yaptığını bahsetmiyoz.görüşmek üzere.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back