Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Valla başkanım ta geçen seneki o bür maxiden kalma şuanki aklım olsaydı hemen onu alırdım

Demekki neymiş Allahın hikmetinden sual sorulmaz demi ahanda kâr yağdı.haberler bizi yanıltıcı ediyor

selamun aleyküm dostlar..

sabah nöbete gelirken buz kestik resmen karardım bi anda 😀

sonra kar yağmaya başladı sonra güneş açtı sonra yine kapandı 😀

kışlıkları taktırmak gerek 😀

@kardelenkurt
Abi İstanbul da karı 4 gözle bekliyorum.

Kar yağınca hava yumuşar diyenlere katılıyormusun? [emoji12]

Evet ben katılıyorum başkanım büyüklerimiz hep der hava yumuşar hamsi bile tavada süper olur derler

FB_IMG_1449059021526.jpg
FB_IMG_1449059010449.jpg

@Sezgin Tok
aynen katılıyorum yumuşadı zaten hemen sabah siyahlaştım 10 dk yürüdüm de 😀

@kardelenkurt
geç bile kalmışsın başkanım.ben 2 hafta oluyor takalı.

karabükte karlı.her yer epey beyazladı.cümleten kazasız belasız dikkatli sürüşler.

@MEHMET78
inan vakit bulamadım yarın da köye gideceğim meşhur ayaş belinden aşmam lazım sabahtan değiştireyim bende geç kaldık

Kış geldimi bizde bişi farketmiyor malesef çekiyorum kapalı garaja marta kadar yatıyor Doblo

2007 model 60 binde 🙂)

@cAn 3436
bende aksine kışın daha fazla seviyorum kullanmayı. kar kış fark etmiyor.binmeye devam.

@MEHMET78
Aynen valla bende kışın araç kullanmayı seviyorum karda buzda adrenalin yükseliyor

@kardelenkurt
D4 verseler yinede vermem efsane kasayı 🙂

@MEHMET78
kışında o zevkten mahrum kalıyorum abi maalesef 😀

Bugun tam 2.5 saat araba pazarligi yaptim.Yan binamizda 1 tane 92 model nar cicegi sahin var dedenin kendime almak istiyorum 90 binde posetleri ustunde adam tamam diyor karisi sattirmiyor arabayi 🙂 Daha tup bile takilmamis arka koltugunu nerdeyse oturulmamis en buyuk hayallerimden biriydi o araba insallah yakin zamanda gerceklesicek.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back