Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@MEHMET78
sağolasın abi yapım eridi geçiriyordum sağ kıvırdım direk milim kaldı durdum

@kadir24
amin cümlemizi kardeşim

@Sezgin Tok
Başkanım ben maslakda calisiyorum zaten ama bir türlü karar veremedim hergun bir jant bakıyorum

@kardelenkurt
onunla geçmiş olsun.çok dikkat etmek lazım.trafik saniyeyi affetmiyor maalesef.bazen dalıyoruz.

@HARUN01
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kardeşim veee hoş geldiniz

@HARUN01
hayırlı olsun.hoş geldiniz.

@HARUN01
hayırlı olsun aileye hoşgeldiniz öğretmenim

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...

Çok teşekkürler Arkadaşlar yeni kullanıcı olduğum için acemilik çekiyorum arada sizlerin tecrübelerinde faydalanmak istiyorum 😉

@kardelenkurt
Geçmiş olsun.
Allah kazadan beladan korusun.
Hep aslında dikkat ediyoruz ama her seferinde aslında biraz daha fazla dikkat edelim .
Önce canımız sonrada malımız.
Sevgiler saygilar.

@HARUN01
Hem öğretmenler günü hemde yeni öğretmen üyemiz ve Team Doblo jesti olarak size hediye paketi göndermek istiyoruz ailemiz adına kabul ediniz.

Adres bilgilerini özel mesaj olarak atarsanız sevinirim öğretmenim

Vay arkadaş negüzel jest bu.Bende öğretmen kardeşiyim BİZEDE hediyeninn tamamı olmasada yarısı düşerimi abi🙂yoksa formda yeni kayıt oluşturup kendimi öğretmen olarak tanıtacam

@ŞENER
öğretmenler günündeki ilk üyeye has dermişiz.şaka şaka. varsa imkan murat kardeşimiz bir şeyler ayarlar.sen biraz daha aktif olmaya devam et hayırlı akşamlar.

Allah izin verirse kimseyi hediyesiz koymayacağız

Fiat tan çok biz hediye veriyoruz

Şimdiye kadar bir üyemiz bir kuruş kargo parası bile vermedi bu aileyi çok seviyorum

2016 yılı hediyeleri katlanarak gelecek arkadaşlar

konuyla alakasız ama bizim formumuzun anlaşmış olduğu aksesuarcı varmı? krom aksesuar almayı planlıyorum Elin oğlu kazancağına bizim formun dükkanı,insanı kazansın diye düşünüyorum

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back