Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@yunus0635 hem başkanım hem abim 😉 ben bi yunus başkanıma başkanım diyorum diğer abilerim ve kardeşlerime yaşlarına göre hitap ediyorum hitap şeklimden rahatsız olanlar zaten açıkça belli ederler doğru mu başkanım 🙂 ailemizde zaten herkes saygı ve sevgi çerçevesinde muhabbet ediyor.

@yunus0635

@tbozkurt
AĞALAR...BU 2NİZEDE SON UYARIM...
SON UYARIM
SON UYARIM
BİRDAHA BİRBİRİNİZ HAKKINDA KONUŞMAYI ŞİKAYET ETMEYİ BIRAKIN,DÖNÜP BAKTIĞINIZI DUYARSAM 2NİZİDE BİRDEN ATARIM.
SAÇMALAMAYIN,AKLINIZI BAŞINIZA ALIN..
BUNUN ÜSTÜNE YORUM YAPANI,ŞİKAYET EDENİ,ÖZELDEN BİLE BİRİNE YAZSANIZ KULAĞIMA GELİRSE BİDAHA ALINMAMAK ÜZERE ATILACAKSINIZ.
BUYRUN HODRİ MEYDAN...

hepinize çok çok teşekkürederim sağolun varolun bunun açıklamasını akşam belirtmiştim.
Screenshot_2015-11-21-00-18-13.png

@tbozkurt
Bak bozkurt kardeşim ailemizde herhangibir şekilde konuşma ve hitap şeklinde saygısız argo uygunsuz bir kelime kelam edildiğinde adminlerimiz ve ailemiz tarafından uyarılırız. @yunus0635 Team doblo facebook ve forumda başkanım olarak herkes kabullenmiş görülüyor ki kimsenin şikayet ettiği yok. Ben ortada bir kahve ortamı veya kahve ağzı görmüyorum.

anlayışınız için hepinize ve team dobloya teşekkürederim iyi geceler.

selamun aleykum, Ecufastin güncel fiyatı nedir? ve 2011 otomatik dobloya bi faydası zararı olur mu?

@kemalymn
Ecufast Team doblo üyelerine yanlış bilmiyorsam 500tl olması lazım. Otomatik şanzuman olayını ecufast ile yüzyüze görüş bence. Ama orijinal haliyle dahi fiat motoru 105hp den 90 hp ye düşürdüyse şanzumanı düşündüğünden zarar görmesin diye yapmıştır.

@Sezgin Tok
Çok mantıklı düşünmüşsün. Vitesi 5 e çektiği için de olabilir beygiri düşürmesi gerçi. Olmaz mı?

@kemalymn
Ecufast ile yüzyüze görüşün.
Vites sayısı ve oranıyla alakası olacağını düşünmüyorum. Otomatikleştirilmiş şanzumanlar yüksek tork dan zarar görebileceği için olabilir. Ki tam otomatiklerin dahi kaldırabileceği belli tork sınırları var. Şanzumanın teknik verilerinden bakılıp ona göre yazılım atılabilir.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back