Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@m_ates27
evde yediğimiz kuru olan orada fiyatlar nasıl bir iki kilo alsak değer mi abi severim antep fıstığını

Hayirli işler bol kazançlar herkeze selamünayleyküm

@selmanbahar
eyvallah aga aleyküm selam

@kardelenkurt

Senin evde yediğim fistigin hasadina daha 25 gün var Murat gadasim. Onu agacdan toplicin kurutucun sona tek tek ciklaticin daha sona kovurucun. Teyyy çok işi var onun 🙂🙂🙂

@m_ates27
bittiğinde haberim olsun abi hem satıyorsan burada konusu açalım herkes faydalansın hem sen de kazan

@kardelenkurt

Yok ağam ben eyle bildiğin fistik agasi delim bizimkisi acicik evlik 🙂🙂🙂
Bu sene erken topladik çerezlik yok

@kardelenkurt

abi nikah olacak 6 Eylül 2015 Pazar Günü 16:00 da Ümraniye Nikah Sarayında 14:00 de erkek evinden konvoy kalkacak kız evine doğru gideceğiz inşallah. davetiyeler çıksın göndericem abicim 🙂

Mustafa abi bende çok severim hakkaten ordan aldığımızı değer mi kargo falan

@34 ysf 57

Oradaki fiyat ile buradakini garşilastirir bakariz

@asaglam

Hallederiz ali

Abilerim forumdaki fiat calisanlari hangi pozisyonlarda calisiyolarmis bilginiz var mi

Benim merak ettigim tek şey vardi onuda gormezden geldiler bravolarin 1.6si 120hp bizim doblolarin 105 sebebini sordum cevap yok aksine bizim araclarimizin hpsi yuksek olmasi lazim degilmi kasa buyuk oldugu icin

yarın 20.000 bakımına sokucaz serviste bügün yayladan döndük şöyle bi motara bakayım dedim radyotörü tutatn 1 vida mı diyim artık o boştaydı sag taraf biraz sallanıyor iyiki bakmışım yarın söylücem bakalım neden kırılmış o vida

Selam arkadaşlar .
Herkese hayırlı akşamlar.

@halilcan06
onların torkuda 320 ve değişken geometrili turbo var ve ufak bir yazılımla tamamdır.ana unsur turbo farkı.ben doblomu ilk aldığımda bunu merak etmiştim. sonraki makyajda falan gelir diye düşünüyordum ama gelmedi niye gelmedi bende merak ediyorum.değişken geometrili turbolarda alt devir isteksizlikleri de ortadan kalkıyor aslında ama nedense koymadılar.

aleyküm selam. hayırlı akşamlar.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back