Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@premio2012_55

ben bukadar işlemden sonra 500 garanti dedim servisin fotoğrafınıda paylaşmıştım belki görmüşsündür.fiyat iyi olunca paylaşmak istedim.e birazda net olması için herşeyi yazdım.teşekkürler @premio2012_55

Son düzenleme:
@efsane05
hayırlı olsun.

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM. ÖNCELİKLE İYİ GÜNLERDE KULLAN. SERVİS DE YAPILANLARLA ÜCRETİ KIYASLADINMI ÇOK UCUZ. BEN ÜÇ GÜN ÖNCE DÜLDÜLÜN; HAVA FİLTRESİ+ YAĞ FİLTRESİ+ YAĞ ( 4,5 LT) ELF 10 W 40 VE İŞÇİLİK 150 TL VERDİM USTA DA KOMŞUM. ( TAM BİR SAAT UĞRAŞTI) SLM MEVLÜT AMCA

@MEVKU946

mevlüt amca aracın bakımları ile ilgili değişen parçaları görmedim ama araçta yapılanlar kendini gösterdi.ses %30-%40 oranında azaldı tıkırtı adına bişey yok.Klima desen 10 numara olmuş .yetkili servis sadece bakım için 350 tl istemişti.Bu servis sanırım benim arabada bakım esnasında merkezi kilitle ilgili arıza oluştuğu için özür dilemek adına güzel bir indirim yapmış olabilir.Veya rekabette olabilir bilmiyorum Adam borcunuz 350 tl diyince istemsiz bir şekilde hepsimi diye sormuşum adamda evet dedi 😀

SLM AHMETCİĞİM.BANA ÇOK UCUZ GELDİ. GÜLE GÜLE KULLAN. SLM MEVLÜT AMCA.

Günaydın Cümleten.

4. Geleneksel Ankara Buluşması Fotoğrafları için linke bakabilirsiniz.

(link)

Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı günler çalışanlara kolay gelsin selam gönderenlere aleyküm selam

@Musa_06-18
Maaşallah çok güzel resimler

@efsane05
abiiiii hayırlı olsun inan şuan çıkıp oraya gidip arabayı bakıma sokasım geldiii 🙂 güle güle kullan abicim

@Musa_06-18
çok güzel olmuş abicim elinize sağlık emeğinize sağlık

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back