Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
hayırlı akşamlar.

Hayirli aksamlar... Nerelerdesiniz dostlar...

İyi Akşamlar, mini tatildeyiz🙂

11301368_1088916624455450_1226953120_n.jpg

HAYIRLI AKŞAMLAR TEAMDOBLO.

@serdarengin
Sen nerelerdesim be yaa. İl disi ama niresi..🙂

Nöbetteyiz. Herkese selamlar. Muhabbetiniz bol olsun.

Dükkanı ben açtım. Herkese hayırlı işler bol kazançlar.

@serdarengin
Veyisümit 5006 profil resminin altınada Ağır ve yorgun adam yazarsaniz sevinirim

hayırlı işler , bol bereketli günler arkadaşlar

Günaydın Dostlar. Gezdik dolaştık yine geldik kürkçü dükkanına. Çankırı'dan herkese selamlar. Hayırlı işler.

selam veren arkadaşlara kardeşlere abilere amcalara Aleyküm selam.
bütün güzellikler sizinle olsun.

Akadaşlar biliyorsunuzki geçen cumartesi aracımı özel servise götürmüştüm.yıllık bakım ve yağ değişimi için.KONFİAT a
cumartsi günü şarj dinamosu kasnağından ses geldiğini söylemişlerdi.ama teslim almak için gittiğimde fatkettimki ön sağ kapı açık uyarısı veriyordu arabam merkezi kilit kilitleyemiyordu.Allahtan servisten çıkmadan farkettik.servis hatasını kabullendi ve telafisi için aracı pazartesi günü gelip kendileri işyerimden alacaklarını söylediler.Bu ana kadar servis ile ilgili iyi düşünceler besleyemedim.Ama sonrasında aracın ön sağ kapı merkezi kilit elektrik bağlantısını iptal ettiler hafta sonu kilitleme işini manuel yapmak zorunda kaldım.İçimde bir üzüntü ilehafta sonunu geçirdim.pazartesi işyerine arabamla gittim ve saat 09:00 gibi aradılar ve yol yardım aracıyla işyerime geldiler.arabamı alıp götürdüler.Servis müdürünü aradım hali hazırda arabamda serviste iken şarj dinamosu ile ilgili probleminde giderilmesi ve genel aracın durumunun tekrar gözden geçirilmesini istedim.Ve bi heyecanla akşam olmasını bekledim.Akşam servise gittiğimde problemlerin giderildiğini gördüm.Genel duruma bakıldığında yapılan işlemler şöyle;

1) yağ filtresi ve yağ değişimi 5-30 opet
2) hava filtresi ve polen filtresi değişimi
3) fren kontrolü
4) far ayrı ve kontrolü
5) Yağ seviyelerini kontrolü ve eksiklerin tamamlanması
6) lastik ve süspansiyon kontrolü
buraya kadar olanlar kısacası peryodik bakımda yapılması gerekenleri FİAT ın ön gördüğü şekilde yapılmış
ilave olarak
7)sol sürgülü kapı alt mekanizma rulmanının değişimi(servis ücret yazmamış bizden olsun dedi)
8)hareket halinde ön sol taraftan gelenhafif tıkırtı sesisini giderilmesi(servis ücret yazmamış bizden olsun dedi)
9)klimanın kontrolü ve bakımı(her ne yaptıysa bilmiyorum çalıştırdığımda elimi 2 dakika tutamıyorum resmen uyuşturuyor. servis ücret yazmamış bizden olsun dedi)
10)mekezi kilitte kaynaklanan problemin giderilmesi(servis ücret yazmadı,kapı ayar ve bakımı esnasında yağlama ile ilgili kısa devre problemi varmış giderilmiş)
11)şarj dinamosu rulmanlı kasnak değişimi(orjinali takılmış ses tamamen sıfıra düşmüş)
13)Araç tamalandığında içi dış tertemiz yıkamışlar bi güzelde parfüm sıkmışlar.
14)yol bilgisayarınında servis süresini güncellemişler.
ödeme konusuna gelince açıkcası bu kadar beklemiyordum.yetkili servis 350 tl demişti sadece periyodik bakım için ilave çıkarsa eklenir demişti
Bu serviste bütün işlemler için 350 tl ödeme yaptım.test sürüşünde ise aracımın sesinin %50 oranında azaldığını gördüm.çekişinde de belirgin bir artış gördüm sonuç olarak gerçekten memnun kaldım 😀 😀

teşekkürler KONFİAT

Dosyalar

• 20150518_184403.jpg
    20150518_184403.jpg
    420,9 KB · Okunma: 15
  • 20150518_182133.jpg
    20150518_182133.jpg
    750,5 KB · Okunma: 15
Son düzenleme:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back