Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
aleyküm selam.hayırlı akşamlar.sağ üstteki menüden bilgileri güncelleyebiliyorsunuz.oradan bir deneyin bakalım.

Sanada hayırlı aksamlar Mevlüt amca

SLM. ARKADAŞLAR.BU ÖZEL GÜNÜNDE SONUNA GELDİK.ÇOCUKLAR TARAFINDAN ANNELER İÇİN YAZILAN MESAJLARIN İFADE ETTİĞİ DEĞERLERİN SENENİN GERİ KALAN 364 GÜNÜNDEDE DEVAM ETMESİNİ DİLER. GERÇEK ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ TEKRAR KUTLAR VE GÜNÜ SONLANDIRIYORUM. SLM MEVLÜT AMCA.

cümleten hoş geldiniz ağalar beyler. sezgin son sınav 30 mayısta mı kardeşim

@34 ysf 57
Tam olarak gün ve saat belli değil. Akademik takvimde 21-31mayıs tarihleri arasında gözüküyor. Ama pazar günü genelde bize sınav denk gelmiyor.

Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı haftalar çalışan arkadaşlara kolay gelsin

herkese hayırlı haftalar.

herkese hayırlı akşamlar. geldik iş başına bakalım.
@ergin05 aramıza hoş gelmişsin. nerdensin 🙂 siteden forumdan nasıl haberdar oldun?

SLM MİLLET. HAYIRLI AKŞAMLAR. SLM MEVLÜT AMCA.

Arkadaşlar geçen gün bir arabanın yanındayken bilgili mi bilgisiz mi anlamadığım birisi Doblo vs. türü küçük hacimli dizel motorlarda yaklaşık 150.000 km. ve sonrasında turbo sorunu çıkar ortaya ve bu sorun da biraz pahalıya patlar dedi. Araç alırken özellikle bunu göz önünde bulundurun dedi. Bu doğru mudur.? Onun söylediklerine göre 150.000 km.den sonra olası bir turbo sorununda malzeme ustalık derken 2000 2500 lira civarında bir masraf çıkar dedi. Pek anlam veremedim bu turbo bildiğim kadarıyla yeni nesil araçların çoğunda var. Piyasa da 300.000 - 400.000 civarında bir sürü araba var. Bunların çoğu bu sıkıntıyı yaşıyor mu.? Bir türlü anlamadım valla. Bu turbo denilen şeyin çalışma prensibi ne ki belirli aralıklarla arıza yapsın veya değişimi gereksin..?👎

hayırlı akşamlar mevlüt amca hoş geldin.
@grkntpl vala herkesin dediğine inanmican aga benim arabam turbosuz(1.9 105) hani soruna net cevap veremem ama biz alırkende yok efendim turbosuz almışsın sen bunla bayılırsın yok efendim turbo olmazsa bu arabalar hiç bi işe yaramaz diyende oldu ya abi turboda neymiş arabada 1.9 motor var turboya gerek mi kalır diyende oldu. bana göre araba gayet seri çıkamadığım yer yok. millet birinden bi sıkıntı duyuyo büyütüyo büyütüyo sonra kendide inanıyo. ben bi kez turbosundan sorun yaşayan doblo duydum 3 yıldır doblom var birbuçuk yıldırda bu forumdayım. turbolu araç kullanan arkadaşlar abiler daha anlamlı cevaplar verecektir.

@34 ysf 57
aracınız turbosuzsa 63 hp dir.turbolular 105 hp. bakımları zamanında yapılıp kuralına uygun kullanılırsa o km lerde turboda sıkıntı çıkacağını sanmam.
benim d1 imde turbosuzdu.yok bunlar 60,000 de motor yiyor.100,000 de kesin gidiyor.millet bir tane duyuyor hepsine genelliyor.ben 140,000 de sattım daha tık dememişti.hiç yolda da bırakmamıştı.hala gözümdedir.hemide otomobil idi.🙂🙂🙂

@MEHMET78
abi benim araba çok karışık ya jtd değil ama ruhsatta 1.9 105 yazıyor.

SLM ARKADAŞLAR DÜLDÜL 15 YAŞINA GİRDİ 97500 KM NORMAL BAKIMLARINI YAPTIRIYORUM 63 HP TEK ARIZASI MOTOR ARIZA LAMBASI O DA YAKINDA SÖNECEK DİYORUM SLM MEVLÜT AMCA

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back