Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
ve aleyküm selam abilerim dostlarım kardeşlerim..

hayırlı haftasonları

ankara sıcak ve parçalı bulutlu

ankara ve istanbul buluşmalarına az kaldı hadi hayırlısı ben İstanbul a da geleceğim gelen olursa tanışırız inşaallah..

SLM MİLLET HAYIRLI AKŞAMLAR SLM MEVLÜT AMCA.

@premio2012_55
aaaa recep agam ayıpsın al götür d1 köpeğin olsun sıraya diz 😀

cümleten selamınaleyküüüüm akşamlarınız hayrolsun
iki tane şafak sayıyorum birincisi tabi ki buluşma 🙂 atarsa 21 bi de helalime kavuşacam atarsa 120 🙂
var mı benden başka nöbetçi 🙂

Slm team doblo.Günaydınnnnnn.ilk olarak günün sohbetin ben açtım.Tüm annelerin gününü kutluyorum
Kendi annemede gani gani rahmet diliyorum. Slm mevlüt amca

Selamün aleyküm. Hayırlı pazarlar. Selam verenlere de aleyküm selam.

efendim selamınaleyküüüüm hayırlı günleriniz olsun iş başı yaptım tükkan bende 🙂 işinize bakabilirsiniz 😀
Günün anlam ve önemini hepimizin bildiği üzere bir güne sığdaramayız analarımız, başımızın tacı, ömürlerimizin efendisi, hepsinin anneler günü kutlu olsun bizden razı oldukları evlatları olalım inşallah. Cenabı hak analarımızın ve babalarımızın hayır duasını almadan ölmek nasib etmesin. Bu dünyadan göçmüş annelerimizin mekanları cennet, kabirleri piir nur olsun inşallah. Hepsi için bir fatiha üç ihlas okuyorum rabbim cümlesini haberdar eylesin inşallah.

Son düzenleme:
Selamın aleyküm. Soruyu buraya yazıyorum ama inşallah yanlış yapmıyorum. Abilerim ben foruma ilk facebook hesabımla girdim ve öyle devam etti. Ama kullanıcı adı ve şifre ile girmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back