Hayırlı günler herkese
Dün tatsız bir olay yaşadım paylaşayım sizlerle,
Kağıthane devlet hastanesine gittim dün, arabayıda müsait biyere çektim ön camada numaramı koydum, dışarı çıktım bi bakayım diye adamın biri benim numarayı yazıyor neyse gittim yanına, inşaata malzeme gelicek sana zahmet başka biyere çekiverr dedi tamam dedim (eczanenin önüne çekmiştim yanı inşaattı) neyse gittim sokak arasına çektim arabayı, gittim kan tahlili falan verdim bi hava alayım birazda bişeyler atıştırayım diye çıktım baktım benim doblo yerinde yok. Aradım ettim benmi sokakları karıştırdım dedim bulamadım esnafa sordum. Adam demezmi çekici geldi bütün sokaktaki arabaları süpürdü gitti. Ne zaman dedim 5 dk olmadı dedi. Bıraktım hastane işini falan gittim karakola sordum ettim en sonunda benim dobloyu kağıthane mavisu emniyet otoparkında buldum. Polislede birsürü tartıştım uyarı falan yok bildiğin evlerin önü sokak arası niye çektiniz dedim. Söylediği cevap ironik o sokak hastaneye çıkıyor !! Dedim ara sokak ama nafile, baya bi tartıştık ettik adam araya girdi emniyetlik olacaktım. 80 tl çekici parası verdim 88 tl de eve gelecek dedi ben tekrar tutamadım kendimi. bana yazdığı ceza makbuzunda 70 tl yazıyordu çekici parası ama 80 aldı 10 lirada kendi indirdi cebe bişey demedim haram zıkkım olsun. Ön camda numara yazıyor hastanede olduğum yazıyor hiç düşünce kalmamış