Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hayırlı sabahlar dostlar... Benim ortanca bu gün TEOG. sınavına giriyor.. Sınava giren tüm yavrularımıza başarılar diliyorum...

@mali_55
SLM mehmet Ali Bey başarılı olmasını canı gönülden diliyorum. Slm.Mevlüt Amca.

Hayırlı günler herkese
Dün tatsız bir olay yaşadım paylaşayım sizlerle,
Kağıthane devlet hastanesine gittim dün, arabayıda müsait biyere çektim ön camada numaramı koydum, dışarı çıktım bi bakayım diye adamın biri benim numarayı yazıyor neyse gittim yanına, inşaata malzeme gelicek sana zahmet başka biyere çekiverr dedi tamam dedim (eczanenin önüne çekmiştim yanı inşaattı) neyse gittim sokak arasına çektim arabayı, gittim kan tahlili falan verdim bi hava alayım birazda bişeyler atıştırayım diye çıktım baktım benim doblo yerinde yok. Aradım ettim benmi sokakları karıştırdım dedim bulamadım esnafa sordum. Adam demezmi çekici geldi bütün sokaktaki arabaları süpürdü gitti. Ne zaman dedim 5 dk olmadı dedi. Bıraktım hastane işini falan gittim karakola sordum ettim en sonunda benim dobloyu kağıthane mavisu emniyet otoparkında buldum. Polislede birsürü tartıştım uyarı falan yok bildiğin evlerin önü sokak arası niye çektiniz dedim. Söylediği cevap ironik o sokak hastaneye çıkıyor !! Dedim ara sokak ama nafile, baya bi tartıştık ettik adam araya girdi emniyetlik olacaktım. 80 tl çekici parası verdim 88 tl de eve gelecek dedi ben tekrar tutamadım kendimi. bana yazdığı ceza makbuzunda 70 tl yazıyordu çekici parası ama 80 aldı 10 lirada kendi indirdi cebe bişey demedim haram zıkkım olsun. Ön camda numara yazıyor hastanede olduğum yazıyor hiç düşünce kalmamış

@MEVKU946
Allah razı olsun sağolasın Mevlüt Amca..

iyi akşamlar arkadaşlar keyifli forumlar dilerim

selam arkadaşlar.
hayırlı akşamlar.

SLM GENÇLER. İYİ GECELER. SLM MEVLÜT AMCA

@2009_premio
özellikle bizim kağıthane böyle geçmiş olsun kardeşim

Forumdaşlar bugün sohbet sırasında söylenen bir şeyi tam anlayamadım. Deniliyor ki muayenesi her yıl olan aracın egzost emisyon ölçümü de her yıl olur. Yani şimdi Doblo araç alındığında ( Hususi otomobil olmayan ) her yıl muayene ile birlikte egzost emisyon ölçümü demi yaptırmak gerekiyor. 👎
AYNEN dostum..her yıl muayene her yıl egzost emisyon...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı günler çalışanlara kolay gelsin dükkanı ben açtım bu sabah

@volkan guney
bende bi değişiklik yaptım ikinci olarak geldim abi 😀
herkese hayırlı işler Allah helal kazanç nasib etsin hepimize.
@grkntpl biz bu seneki muayenede egsozu emisyonuda yaptırdık ama geçen yıl yaptırmışmıydık hatırlamıyorum ya 🙂

Hayırlı günler... Bugün hastaneye gittim 9 tüp kan aldılar... 3 4 sularında çıkıp sonuçları alıp oradan durağa geçeceğim bakayım ne var neyok..

A dan Z ye bakıma girdim abi... 100 bin bakımı mı dersin ne dersen artık.. 😀

abi ben nikah için 3 tüp verdim dedim yeter da daha ne kadar alcan sen maşşallah bayağı sağlam bakıma girmişin 😀

@berat
Geçmiş olsun kardeşim inşallah bir şey çıkmaz

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back