Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@fedai
hoşgeldiniz.

hayırlı günler.havalar en sonunda biraz düzelecek inşallah.

YAKLAŞIK OLARAK 2 YILDIR DOBLO KULLANIYORUM AMA STICERDAN BULDUM BAŞKA BİRARCIN 🙂

Yeri yakında duyuracağız ama ortalama sabah 11 akşam 4 gibi oluyor

@fedai
SLM. ARKADAŞIM ÖNCE HOŞ GELDİN. SORUM BURALIK DEĞİL AMA BİSEFERLİK YAZIYIM. MAZOT FİLTRESİNDE GERİ DÖNÜŞ VALFİNİN GÖREVİ NEDİR VE ÇALIŞMA PRENSİBİ NASILDIR. SAĞOL SLM MEVLÜT AMCA.

yakıt geriş dönüşüm valvi senin aracta düz dizellerde yakıt borularındaki basıncı sabit tutmak icin tasarlanmıştır eger valfte bir arıza meydana geldiyse araç sabahları zor çalışır

@fedai
SLM FEDAİ ARKADAŞIM.BENİM SORUN 4. YILINA GİRDİ. EĞER MOTOR ARIZA LAMBASI BAŞLIĞINDA OKURSAN BÜTÜN DETAYLARI YAZDIM VE ORDAN YAZMAYA DEVAN EDİYORUM.SENİN DÜŞÜNCENE KATILIYORUM. MAZOT POMPASINA Bİ YERDEN AZAR AZAR HAVA GİDİYOR. USTALAR (YETKİLİ SERVİSTEN AYRILANLAR) HAVANIN NERDEN GELDİĞİNİ BULAMADILAR VE O VALFİ DEĞİŞTİRDİLER 250 TL ALDILAR SORUN AYNEN DEVAM EDİYOR. SAĞOL SLM MEVLÜT AMCA.

Hayırlı Akşamlar. 🙂

@fedai
Ailemize hos geldiniz.. Tecrubelerinizden ve yorumlarinizdan yararlanmak isteriz..

hayırlı akşamlar büyük ailem.. Ankara ya bahar geldi sonunda

@Ilkankrk
yine angara havasına güven olmaz demi biz gibi diyelim 😀

@kardelenkurt
Valla güven olmaz Murat hocam adamı sallar 🙂 ama angaralılar bilir havasını ve ona göre temkinli olur 🙂

@Ilkankrk
aynen aga nöbete geldim şimdi montu bereyi aldım yarına sabah ne olur bilirnmez 😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back