Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@mali_55
SLM MEHMET ALİ BEY GEÇMİŞ OLSUN. KAYBEDİLEN GENCE ALLAH RAHMETETSİN. YAKINLARINA SABIR DİLİYORUM SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946
sağolasın mevlüt amca... guvenlk kamera görüntülerini izledik... kırmızıda geçen tır frene bile basmadanvuruyor servis aracına... yani kaza değil cinayet resmen...

Konya da yağmur yağar ince ince
nedendir bilmem yağmurlu havaları severim.
sel olmadığı durumlarda 😀

@mali_55

şöföre sorsan pişmanım der
ben ne desem bilmiyorum ya çok mu şey istiyoruz biraz dikkat kurallara uyalım.
Allah kimsenin başına vermesin çok acı bir durum.
Allah düşmanımın başına vermesin...
Mehmet Ali abi sanada çok geçmiş olsun

@efsane05
sağolasın kardeş.. söfor gürcistanlı... vefat eden oğlumun arkadası... cok acı bir sey...

SLM. ARKADAŞLAR. MESAJLARI TEK TEK OKUYORUM VE OKUDUĞUM ANLAŞILSIN DİYEDE BEĞEN TUŞUNA BASIYORU.. NORMAL MESAJLAR İÇİN SORUN YOK DA ÜZÜCÜ Bİ OLAYIN MESAJINDA BEĞEN TUŞUNA BASMAK DOĞRUMU. SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946

Sıkıntı yok Mevlut emmi. Senin niyetin belli.

@MEVKU946
Mevlüt amcadaki şu inceliğe bakın arkadaşlar. İyiki varsın Mevlüt amca.Allah sana sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin.

Hayırlı akşamlar abilerim kardeşlerim
vizelerim olduğu için pek giremiyorum foruma, dualarınızı bekliyorum sağlıcakla kalın

selamün aleyküm.hayırlı akşamlar.hoş sohbetler.

Hayırlı Akşamlar. 🙂

@mesut170
SLM MESUTCUĞUM. ÜZÜCÜ Bİ HABERİ OKUYORSUNUZ VE OKUDUĞUNUZU BELİRTMEK İÇİN TEK BEĞEN TUŞUNA BASMAK VE ALINTI YAPMAK. BAŞKA SEÇENEK OLSA DİYORUM. SAĞOL. SLM MEVLÜT AMCA.

Selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar selam verenlerede aleyküm selam

@mali_55

Mehmet Abi çok geçmiş olsun vefat eden kardeşimizin ailesine ALLAH tan sabır kendisinin de mekanı cennet olsun çok zor bi durum hastanede olanlarında ALLAH yardımcısı olsun acil şifalar

aleyküm selam volkan hoşgeldin.

@mus55
Hoşgördüm nasılsın iyisindir inşallah

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back